U zagrljaju voljenog muškarca: Ksenija Bujišić konačno pokazala muža (foto)

U zagrljaju voljenog muškarca: Ksenija Bujišić konačno pokazala muža (foto)

Autor: | 21/07/2021

1

Suprug Ksenije Bujišić – razglednica sa letovanja

Iako je već nekoliko godina u skladnoj vezi sa Miljanom Banićevićem, sa kojim ima dvogodišnju ćerku Loru, Ksenja Bujišić emotivni život brižljivo čuva od očiju javnosti.

‒ Ne krijem muža, mada mnogi misle da je tako. Jednostavno, nema razloga da nekome namećem nešto što nije njegov izbor. Supruga sam upoznala kao uspešnog čoveka, ostvarenog u profesiji koja nije javna. Da je hteo da bude poznata ličnost, sigurna sam da bi odavno u tome uspeo ‒ pojasnila je lepa voditeljka u intervjuu nedavno datom za HELLO! zašto se ne pojavljuje u javnosti sa izabranikom.

Pročitajte: Ksenija Bujišić predstavlja ćerku Loru i prvi put govori o suprugu Miljanu

Luka Šarac

‒ Ako nekad promenim stav, podrazumeva se da će zajedničke fotografije biti na stranicama HELLO! magazina ‒ obećala je tom prilikom.

Suprug Ksenije Bujišić voli tetovaže

Iako i dalje izbegava da na „Instagramu“ objavljuje fotografije, ne samo supruga, već i ćerke, Ksenija je ipak morala da podeli jednu “razglednicu” sa letovanja. Morsku lokaciju, baš kao i lice supruga, nije otkrila, ali slika više od reči govori da je srećna i zadovoljna. Osim emotikona u obliku srca koje je dodala, posebnu pažnju na fotografiji privlači zanimljiva tetovaža na grudima njenog izabranika.

Pročitajte: Suprug Ksenije Bujišić - voditeljka prvi put objavila zajednićku fotografiju

Instagram

Govoreći o tome kako vaspitavaju ćerku, ali i koje sve zajedničke osobine vežu nju i Miljana, Ksenija nam je uz smeh priznala da su oboje „bolećivi“ na Loru, ali i nepopravljivi šopingholičari.

‒ Trudim se da imam kočnicu kad počnem da gledam dečju garderobu, ali teško ide jer za devojčice postoji toliko divnih stvari. Ne želim da je navikavam na pomisao da sreću čini materijalno, igračke i haljine. Međutim, moj muž ne ume da joj kaže ne. Kad je tata sa nama u radnji, a skoro uvek je tu, na korak smo od toga da iznesemo sve što je u ponudi. Miljan obožava modu, pa se podrazumeva da i Lora sledi tatu u trendovima. Mada, ni mama ne zaostaje. Svaki moj šoping prati opravdanje: „Kupujem večne stvari koje će Lora moći da nosi.“

Komentari (1)

Loading
Ана 16:37 22.07.2021
Odgovori

Да срећа није материјално схватићете када вам дете одрасте у богатству...то је скуп избор који касније неможе да се исплати. Срећно! Дете се васпитава главом а не срцем.

hellomagazin.rs hellomagazin