Tri lepotice: Malo ko zna da Eminem pored biološke, ima i dve usvojene ćerke, spasao ih je sigurne smrti (foto)

Tri lepotice: Malo ko zna da Eminem pored biološke, ima i dve usvojene ćerke, spasao ih je sigurne smrti (foto)

Autor: | 29/12/2021

0

Usvojene ćerke Eminemu su promenile život 

Eminem je poznat po oštrom jeziku, pesmama grubih reči i surovosti koju plasira kroz muziku, ali je velikog srca. Popularni reper sa bivšom suprugom Kim Skot ima ćerku Hejli Džed Skot Meters, ali malo ko zna da ima i dve usvojene ćerke.

Eminem je bivšu suprugu upoznao kada je imao 13 godina, a dve godine kasnije ona i njena sestra bliznakinja Daun pobegle su od kuće i uselile se kod njega i njegove majke. Vezu sa Kim započeo je 1989. godine, kada je imao 15 godina.

Pročitajte: Eminem - Postao sam hrčak kad sam počeo borbu protiv droge, stalno sam trčao

Guliver Getty Images

 

Venčali su se dva puta, 1999. kad su ostali u braku do 2001. godine, a zatim 2006, iako je taj brak potrajao samo četiri meseca.

Ćerka Hejli rodila se krajem 1995. godine, ali njih dvoje su do tada već imali jedno dete o kome su brinuli ‒ Alajnu Skot, ćerku Kimine sestre Daun, koja je do njenog rođenja toliko već zagrizla u zavisnost da se nije sećala ni imena Alajninog oca.

Pročitajte: Usvojene ćerke Sergeja Ćetkovića znaju celu istinu 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

‒ Moja nećaka bila je deo mog života otkako se rodila. Kim i ja praktično smo je odgojili, živela je sa nama gde god da smo bili ‒ ispričao je reper svojevremeno.

Alajna je rođena 1993. godine, a Eminem ju je zvanično usvojio 2002. Njena majka Daun preminula je 2016. od predoziranja heroinom, kada je imala četrdeset godina.

Alajna je u međuvremenu izrasla u mladu ženu, završila je fakultet, a sad se verila sa dečkom Metom Moelerom, sa kojim je u vezi već sedam godina.

Usvojene ćerke Eminem voli kao svoju Hejli 

Osim Alajne, Eminem ima još jednu usvojenu ćerku ‒ Vitni Stivi Skot, koja je rođena 2002. godine. Ona je biološka ćerka njegove bivše supruge Kim i njenog novog dečka Erika Hartera sa kojim se Kim zbližila ubrzo posle razvoda od Eminema.

Iako je, pišu strani mediji, bio besan što je njegova bivša ostala trudna sa drugim muškarcem tako brzo posle njihovog razvoda, Eminem je želeo da njenoj ćerki pruži stabilno okruženje u kome će odrastati.

Pročitajte: Drama Nikoline Pišek i dalje traje - Ćerka Una ima neke nepravilnosti na mozgu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by stevie (@stevielainee)

Vitni je zvanično usvojio 2005, a već sledeće godine ponovo se oženio sa Kim. U tom braku ostao je samo četiri meseca. Biološki otac Vitni takođe je imao probleme sa zavisnošću, zbog čega je i preminuo 2019. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin