Novi dečko Marijane Mateus vratio osmeh na njeno lice, kreatorka zaljubljena do ušiju: Volim te! (foto)

Novi dečko Marijane Mateus vratio osmeh na njeno lice, kreatorka zaljubljena do ušiju: Volim te! (foto)

Autor: | 22/12/2021

0

Novi dečko Marijane Mateus - ko je on? 

„Srećni trenuci...“, napisala je pored romantičnih fotografija nastalih na nekom meridijanu gde je ovih dana toplo. Pored te dve reči dodala je srce, a jedno veliko je, kako vidimo na slikama, nacrtala na pesku. Ne znamo kome je upućeno, ne znamo ni gde Marijana Mateus trenutno uživa jer se nije čekirala na Instagramu, ali osmeh je ionako važniji od lokacije i otkriva sve što treba – da je srećna i zaljubljena.

Pročitajte: Volela ih je, ali i ostavila - Ove lekcije bivših muževa Marijana Mateus zauvek će pamiti

Instagram

 

I izgleda senzacionalno, moramo da primetimo. Zgodna Marijana ima troje dece, čak i unuke, ali uvek pronalazi dovoljno vremena za sebe, što se i vidi. Uspešna kreatorka poslednjih godina živi u Londonu, koji joj je i poslovna baza, često se pojavljuje na glamuroznim događajima kao što je, na primer, „Rojal Askot“, i strogo vodi računa o odevnim kombinacijama, koje su uvek elegantne i moderne. Srećna, zadovoljna i ostvarena žena u svakom pogledu, a verujemo da je takav i Marijanin emotivni život.

Instagram

 

Idilične morske fotografije oduševile su i njenu „Instagram“ zajednicu, pa smo među komentarima zapazili i neke ljubavne. Tako joj je jedan pratilac, očigledno i veliki obožavalac, poručio: „Dobro jutro, Marijana. Preslatka si, volim te i želim te!”

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti