Marko Gobeljić priredio gala slavlje za svoju najsjajniju zvezdu: Goste dočekao u specijalnoj majici, Katjino rođenje slavilo se do zore

Marko Gobeljić priredio gala slavlje za svoju najsjajniju zvezdu: Goste dočekao u specijalnoj majici, Katjino rođenje slavilo se do zore

Autor: | 17/12/2021

0

Ćerka Katarine Grujić dobila prvu gala žurku

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić pre dva dana postali su roditelji devojčice Katje, koju je ponosni tata, čim je došla na svet, pokazao na Instagramu.

Pročitajte: Dobro došla, lutko moja - Porodila se Katarina Grujić, ponosni tata odmah pokazao malu Katju (foto)

Instagram screenshot

 

Povodom Katjinog rođenja sinoć je u jednom beogradskom restoranu upriličena proslava kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, mahom Katarinine kolege i Markovi saigrači.

Ćerka Katarine Grujić već je prava zvezda

Ponosni tata pojavio se pred novinarima u specijalnoj majici na kojoj je nacrtana beba koju nosi roda, uz poruku: „Dobro došla, Katja“.

Pročitajte: Ekskluzivni video - Vodimo vas na romantično venčanje Katarine i Marka Gobeljića

Ata Images

 

‒ Za Katarinu i mene ovo je najvažniji dan otkad smo se rodili. Mama i beba su dobro, najponosniji sam otac na svetu. Imala je pregled juče ujutru, odvezao sam je, rekli su da ostaje. Odmah sam znao da će biti taj dan. Porodila se u privatnoj bolnici. Otišao sam sa Kaćinom sestrom i kumom u kafić, posle sam morao na trening. Dobio sam od Mistera slobodno da ne idem na utakmicu. Još nisam video bebu i Kaću zbog korone, čekam da izađu u ponedeljak. Kaća je želela da radi, naša je privatna stvar zašto smo krili. Sve je spremno za dolazak bebe. Prvi su mi iscepali majicu Katarinina sestra Bojana i moj kum. Bilo je suza kad me Katarina zvala, kad sam video bebu – rekao je Marko za „Kurir“.

Pogledajte kako je bilo na slavlju priređenom povodom rođenja male Katje Gobeljić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti