Voditeljka rodila u 48. godini, a niko nije znao da je ON otac deteta Slađane Slavković

Voditeljka rodila u 48. godini, a niko nije znao da je ON otac deteta Slađane Slavković

Autor: | 03/01/2024

0

Suprug Slađane Slavković misterija

Voditeljka Slađana Slavković pre dve godine, posle 47. rođendana, postala je majka. Porodila se 3. decembra u GAK „Narodni front“ i na svet donela dečaka koji je dobio ime Vuk.

 - Zahvaljujući doktorki Vesni sve je prošlo baš kako treba. Dečkonja je krupna beba, izvesno na tatu, a ne na mamu. Vuk je rođen sa tri kilograma i šeststo grama i 52 centimetra i dobio je najvišu ocenu na rođenju.

Foto: Jovanka Bojković

 

Trudnoća i porođaj bili su toliko lagodni da mi je neprijatno da to naglašavam zbog svih mama koje se namuče dok ugledaju svoje bepče - pričala je  Slađana tada za „Blic“.

Voditeljka i novinarka „B92“ nikada nije pokazala supruga u javnosti, a te godine je prvi put progovorila o muškarcu sa kojim je u skladnom braku krunisanim sinom Vukom.

Pročitajte: Ne znam da li ću dočekati Vukov 18. rođendan... Voditeljka Slađana Slavković otvoreno o majčinstvu u pedesetim

- Mislim da tata još nije svestan šta ga je snašlo. On je lekar i nije iz sveta medija, pa ne želi da se eksponira, a ja njegovu želju poštujem -  rekla je voditeljka i otkrila samo deo intime.

Voditeljku koja je bila prepoznatljivo lice „BK“ televizije, „Avale“, „Prve“ i „B92“ gledaoci u poslednje vreme nisu imali priliku da vide na malim ekranima.

Jovanka Bojković za Gloriju

 

Emisija koju je radila pre dve godine na „B92“ bila je jednosatni pregled „Osvrt“ koji se bavio najvažnijim zbivanjima u politici, biznisu, društvu, zabavi i sportu u Srbiji, regionu i svetu. Kasnije je odlučila da se povuče iza kamera i da obavlja samo urednički posao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti