Razvodi se Marija Veljković: Posle 10 godina i troje dece brak voditeljke Slagalice gotov

Razvodi se Marija Veljković: Posle 10 godina i troje dece brak voditeljke Slagalice gotov

Autor: | 28/07/2021

6

Razvodi se Marija Veljković

Nagađanja da je brak Marije Veljković u krizi, koja su počela da kruže početkom godine, da bi poslednjih nedelja postala učestalija i glasnija, dobila su i medijsku potvrdu.

Magazin Story prvi je preneo da je brak dugogodišnje voditeljke kviza „Slagalica“ i njenog supruga, arhitekte Milana Milovanovića, pod znakom pitanja. Povod za tu tvrdnju bila je, osim gradskih tračeva, i činjenica da je Milan „preko noći“ nestao sa porodičnih fotografija.

Pročitajte: Razvodi se Marija Veljković? Gde je nestao voditeljkin suprug i šta se zaista dešava u njihovom domu

Marija Veljković prilično je aktivna na društvenim mrežama, gde često deli „inserte“ iz svakodnevnog života, a u prvom planu uvek su Đurađ, Rosa i Neva. „Kad čujem 'mama', prekidam sve ostalo“, navela je u jednoj od objava koja prati njene uobičajene aktivnosti sa mališanima.

Milana, kada se obrati pažnja, odavno nema u toj priči.

Pročitajte: Marija Veljković - Dva razloga za slavlje

Luka Šarac

 

Dobro upućeni tvrde da je pitanje razvoda pokrenuto još pre godinu dana, ali ne i zvanično okončano. Supružnici i dalje žive u zajedničkom stanu na Dorćolu jer je to, za sada, najlakši i najpraktičniji način da brinu o troje male dece.

Marija i Milan zajednički život započeli su 2007, venčali su se 2011, a već naredne godine dobili su prvo dete, sina Đurađa. Rosa je rođena 2014, a Neva 2017. godine.

Pročitajte: Marija Veljković - Uz podršku muža, porodice i prijatelja, žena može da izađe iz postporođajne depresije

Jelena Bekvalac

 

Pre dve godine izgledalo je da je sve u najboljem redu. „Osam godina ljubavi (zvanično) i troje naših malih razloga za sreću. Hvala ti“, poručila je Marija suprugu u septembru 2019. godine, a upravo negde iz tog perioda datiraju poslednje zajedničke fotografije, napravljene na letovanju u Grčkoj.

Pročitajte: Marija Veljković ponosna na sina Đurađa - Smejem se, a oči mi pune suza (foto)

 

Komentari (6)

Loading
Šomi 22:42 28.07.2021
Odgovori

Neki dan ste objavili slike iz stana i pričali o ,,idiličnom,, odnosu i sreći i dijeci ........šta bi..... ??????

Max 07:49 29.07.2021
Odgovori

Nikad nisam razumeo ni muskarce ni zene koji poslje 2,3,4...dece "shvate" da ne mogu dalje zajedno.To sve samo govori o njihovoj lakomislenosti a iza sebe ostavljaju "pustos" a zbog njihove "ljubavi" stradaju djeca .UZASAVAM SE OD TAKVIH

LOLA CG 08:07 29.07.2021
Odgovori

Šta je ovo? Novi svjetski trend- svi se samo razvode- a, djeca? Ma, sve će biti OK sa djecom. A kako da neće. Baš dijete može da podijeli srce i ljubav. Lijepo je kada se vjenčavaju, gore, luduju..., a izgleda još ljepše kada se razvode: e, tada su kao prepametni. Prezasićenje?!? Bože, kao da je brak, obrok! Šta je sa vama ljudi? Igrate se? Čega? Osvrnite se i vidite da samo o sebi mislite. Čist egoizam. Zadivoljiti svoje nagine, djeci ... pričati... tako je moralo biti. Baš fino. Zašto zasnivate bračnu zajednicu?! Živite svoj život i ne vrijeđajte duše sopstvene djece.

Kiki 12:25 01.08.2021
Odgovori

Ne registrujete glasove PROTIV OVIH PAĆENIČKIH TEORIJA O ŽRTVOVANJU RODITELJA? Pa zar deca treba da žive sa dvoje ljudi koji se ne vole, ne žele da žive zajedno, ne odgovaraju sve više jefno drugom i uništavaju svima zdravlje i život zato što su BUDALE??? Forma bez suštine!

Dr 13:52 11.01.2022
Odgovori

Tuđe živote komentarišu oni koji nemaju svoj život ili im je tako lakše kad je drugima teško... Pogledajte malo svoje brakove ako ih uopšte imate.. Samo napred Maro!!!

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti