Razvodi se Marija Veljković: Posle 10 godina i troje dece brak voditeljke Slagalice gotov

Razvodi se Marija Veljković: Posle 10 godina i troje dece brak voditeljke Slagalice gotov

28/07/2021

5

Razvodi se Marija Veljković

Nagađanja da je brak Marije Veljković u krizi, koja su počela da kruže početkom godine, da bi poslednjih nedelja postala učestalija i glasnija, dobila su i medijsku potvrdu.

Magazin Story prvi je preneo da je brak dugogodišnje voditeljke kviza „Slagalica“ i njenog supruga, arhitekte Milana Milovanovića, pod znakom pitanja. Povod za tu tvrdnju bila je, osim gradskih tračeva, i činjenica da je Milan „preko noći“ nestao sa porodičnih fotografija.

Pročitajte: Razvodi se Marija Veljković? Gde je nestao voditeljkin suprug i šta se zaista dešava u njihovom domu

Marija Veljković prilično je aktivna na društvenim mrežama, gde često deli „inserte“ iz svakodnevnog života, a u prvom planu uvek su Đurađ, Rosa i Neva. „Kad čujem 'mama', prekidam sve ostalo“, navela je u jednoj od objava koja prati njene uobičajene aktivnosti sa mališanima.

Milana, kada se obrati pažnja, odavno nema u toj priči.

Pročitajte: Marija Veljković - Dva razloga za slavlje

Luka Šarac

 

Dobro upućeni tvrde da je pitanje razvoda pokrenuto još pre godinu dana, ali ne i zvanično okončano. Supružnici i dalje žive u zajedničkom stanu na Dorćolu jer je to, za sada, najlakši i najpraktičniji način da brinu o troje male dece.

Marija i Milan zajednički život započeli su 2007, venčali su se 2011, a već naredne godine dobili su prvo dete, sina Đurađa. Rosa je rođena 2014, a Neva 2017. godine.

Pročitajte: Marija Veljković - Uz podršku muža, porodice i prijatelja, žena može da izađe iz postporođajne depresije

Jelena Bekvalac

 

Pre dve godine izgledalo je da je sve u najboljem redu. „Osam godina ljubavi (zvanično) i troje naših malih razloga za sreću. Hvala ti“, poručila je Marija suprugu u septembru 2019. godine, a upravo negde iz tog perioda datiraju poslednje zajedničke fotografije, napravljene na letovanju u Grčkoj.

Pročitajte: Marija Veljković ponosna na sina Đurađa - Smejem se, a oči mi pune suza (foto)

 

Komentari (5)

Loading
Šomi 22:42 28.07.2021
Odgovori

Neki dan ste objavili slike iz stana i pričali o ,,idiličnom,, odnosu i sreći i dijeci ........šta bi..... ??????

Max 07:49 29.07.2021
Odgovori

Nikad nisam razumeo ni muskarce ni zene koji poslje 2,3,4...dece "shvate" da ne mogu dalje zajedno.To sve samo govori o njihovoj lakomislenosti a iza sebe ostavljaju "pustos" a zbog njihove "ljubavi" stradaju djeca .UZASAVAM SE OD TAKVIH

LOLA CG 08:07 29.07.2021
Odgovori

Šta je ovo? Novi svjetski trend- svi se samo razvode- a, djeca? Ma, sve će biti OK sa djecom. A kako da neće. Baš dijete može da podijeli srce i ljubav. Lijepo je kada se vjenčavaju, gore, luduju..., a izgleda još ljepše kada se razvode: e, tada su kao prepametni. Prezasićenje?!? Bože, kao da je brak, obrok! Šta je sa vama ljudi? Igrate se? Čega? Osvrnite se i vidite da samo o sebi mislite. Čist egoizam. Zadivoljiti svoje nagine, djeci ... pričati... tako je moralo biti. Baš fino. Zašto zasnivate bračnu zajednicu?! Živite svoj život i ne vrijeđajte duše sopstvene djece.

Kiki 12:25 01.08.2021
Odgovori

Ne registrujete glasove PROTIV OVIH PAĆENIČKIH TEORIJA O ŽRTVOVANJU RODITELJA? Pa zar deca treba da žive sa dvoje ljudi koji se ne vole, ne žele da žive zajedno, ne odgovaraju sve više jefno drugom i uništavaju svima zdravlje i život zato što su BUDALE??? Forma bez suštine!

hellomagazin.rs Jelena Bekvalac

Najnovije vesti