Viđali su ih na jahti, obasipao ju je poklonima: Lepa Brena nikada nije potvrdila vezu sa ovim poznatim muzičarem (foto)

Viđali su ih na jahti, obasipao ju je poklonima: Lepa Brena nikada nije potvrdila vezu sa ovim poznatim muzičarem (foto)

Autor: | 12/12/2021

0

Ljubav Lepe Brene - da ili ne? 

Bilo je tu nečega, šuškalo se sredinom osamdesetih... „Ima neka tajna veza“, što bi reklo „Bijelo dugme“. Ostala je misterija da li su Goran Bregović i Lepa Brena, apsolutno najveća jugoslovenska zvezda, bili u nekoj tajnoj vezi, ali su svakako intrigirali tadašnji javni i medijski svet.

Pročitajte: Da li joj je doneo sreću? Ova poznata pevačica uhvatila je bidermajer na Breninoj i Bobinoj svadbi (foto)

Andreja Damjanović

 

Oboje su privatni život brižljivo skrivali od radoznalaca, što nije bilo lako jer su bili enormno popularni. Međutim, po novinama su se provlačile neke zajedničke fotografije, mada bi mogle da se protumače i kao čisto prijateljske. Zagrebački „Jutarnji list“ prošle godine došao je do jedne snimljene u leto 1984. Nastala je na izolovanom malom ostrvu Šćedro, pored Hvara. Nasmejani i opušteni. Ali, da li i zaljubljeni?

Privatna Arhiva

 

Ljubav Lepe Brene ili samo prijateljstvo 

„Brena i Brega viđeni na jahti“, glasili su naslovi zbog kojih su ljudi hrlili na kioske. Tim brodom su, pričali su svedoci, i stigli do usamljenog ostrva. A komšije slavne pevačice, koja je u to vreme živela u Novom Sadu, govorile su da su u njenom kraju često viđali čoveka koji liči na Bregovića i uvek je dolazio sa rukama punim cveća i poklona.

Pročitajte: Filip, Stefan i Viktor su ga odmah prihvatili - Usvojeni sin Brene i Bobe glavna tema u domaćim medijima, ovo je preslatki dečak (foto)

Privatna Arhiva

 

Šta je bilo, bilo je, ako je uopšte bilo. Njih dvoje danas su u korektnim odnosima. Brega je 1993. u Parizu izgovorio sudbonosno „da“ Dženani Sudžuki, sa kojom je u srećnom braku i imaju tri ćerke. Brena se pre tri decenije udala za Slobodana ‒ Bobu Živojinovića, što je takođe ljubavna priča koja je prevazišla sva iskušenja, izazove i tračeve.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin