Imala si anđeosko lice, zašto si ga upropastila: Sećate li se čuvene Zlobnice? Šokiraćete se kako glumica Gabrijela Spanić danas izgleda

Imala si anđeosko lice, zašto si ga upropastila: Sećate li se čuvene Zlobnice? Šokiraćete se kako glumica Gabrijela Spanić danas izgleda

Autor: | 10/12/2021

1

Gabrijela Spanić sada izgleda neprepoznatljivo

Deveta decenija prošlog veka bila je zlatno doba latinoameričkih sapunica. Kasandra, Ljovisna, Esmeralda... Mnogi su zbog njih naučili španski jezik. A da li se sećate „Zlobnice“, čuvene „Usurpadore“?

Glavnu junakinju ove venecuelanske telenovele igrala je Gabrijela Spanić. Gledaocima u regionu bila je posebno zanimljiva zbog hrvatskog porekla.

Pročitajte: Ignjasio iz serije Kasandra danas izgleda neverovatno, iznenadićete se (foto)

Televisa promo

 

Gabrijela Spanić sada ima 48 godina, koliko i njena sestra bliznakinja Danijela, a u braku koji je završen 2003. dobila je sina Gabrijela de Hesusa. Igrala je u popularnim serijama, vodila neke emisije, a onda nestala. Osim sa Instagrama.

Instagram

 

Posle nekoliko godina pauze, Gabrijela se letos vratila na male ekrane sa novim projektom „Si nos dejan“, u stilu starih dobrih latino sapunica. Međutim, mnogi je nisu prepoznali.

Našla se na udaru javnosti, posebno pratilaca na društvenim mrežama, koji smatraju da je prerano posegnula za metodama protiv starenja. „Imala si anđeosko lice, zašto si ga upropastila“ i „Izgledaš kao Džoker“ tek su neki od „komplimenata“ koji se mogu pročitati u komentarima.

Šta vi mislite? Da li je „Usurpadora“ preterala sa plastičnom hirurgijom?

Pročitajte: Nećete verovati kako Anita iz Nestašnih godina danas izgleda - Udata je i ima dva sina (foto)

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Nani 14:35 10.12.2021
Odgovori

Sta se nas tice da li je preterala ili ne to je njena stvar,mi smo samo obozavaoci Koji su voleli spanske serije I glumce pa kakvi god da su.

hellomagazin.rs hellomagazin