Zvezde telenovele Zlobnica posle dve i po decenije ponovo na okupu, godine su učinile svoje FOTO

Zvezde telenovele Zlobnica posle dve i po decenije ponovo na okupu, godine su učinile svoje FOTO

Autor: | 26/01/2024

0

Glumci iz serije Zlobnica ponovo na okupu

U vreme dok su svetom harale latinoameričke telenovele svi su pomno pratili svaki dan života Kasandre, Ljovisne, Esmeralde, a dobro se sećamo i “Uzurpadore”. Čuvenu “Zlobnicu”, odnosno Paolu, igrala je venecuelanska glumica hrvatskih korena Gabrijela Spanic.

Televisa promo

 

I po njenom privatnom životu, toliko fascinantnom, mogla bi da se snimi gledana sapunica. Gabrijela se, kao i njena sestra bliznakinja Danijela, dugo bavila manekenstvom, a kasnije je krenula na časove glume.

Pročitajte: Esmeraldin sin ima Daunov sindrom i upravo je proslavio 19. rođendan - Toliko sam ponosna na tebe... FOTO

“Zlobnica” joj je donela svetsku slavu, ali je, s druge strane, upala u porodične probleme. Zbog čega je zaratila sa sestrom na krv i nož i danas je misterija. Šuškalo se da je zbog Danijele prekinula svaki kontakt i sa majkom i bratom.

U svakom slučaju, u decembru je napunila pedeset godina i izgleda bolje nego ikad. U to možete da se uverite i na njenom Instagramu, gde ima više od dva i po miliona pratilaca. U Venecueli je i dalje velika zvezda.

Televisa

 

Za njenim partnerom iz “Zlobnice” Fernandom Kolungom uzdisali su milioni žena sa svih meridijana, a kako on danas izgleda pokazala je upravo Gabrijela, koja je ovekovečila njihov nedavni susret.

“Kakva sreća što sam se ponovo srela sa sjajnim glumcima, divnim kolegam,a koje toliko volim i kojima se divim! Fernando Kolunga i Marselo Buke! Karlos Danijel i Rodrigo!”, napisala je pored zajedničke fotografije.

Instagram

 

Fernando Kolunga, jedan od najvećih zavodnika iz latino-serija, u radnoj biografiji ima više od dvesta uloga i bezbroj titula za najseksepilnijeg muškarca.

U martu će proslaviti 58. rođendan, još se uspešno bavi glumom, još se nije oženio i mnogo puta je morao da se pravda pripadnicama lepšeg pola da nije homoseksualac, što je glasina koja ga prati od početka karijere.

Televisa

 

Njegov kolega iz Urugvaja Marselo Buke nije imao tih problema. Naočiti Rodrigo, visok 190 centimetara, stigao je i da se oženi i da se razvede, a oko njega je uvek gomila zgodnih žena.

Trenutno je zauzet, ako ste se pitali... I da, i on izgleda sjajno, možda i bolje nego pre.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Televisa

Pročitajte još

Najnovije vesti