Uvek našminkana i doterana, a kuća i bašta sređene cakum-pakum: Danica Maksimović pokazala svoj raskošni dom koji sama održava (foto)

Uvek našminkana i doterana, a kuća i bašta sređene cakum-pakum: Danica Maksimović pokazala svoj raskošni dom koji sama održava (foto)

Autor: | 08/12/2021

0

Dom Danice Maksimović prava je zelena oaza 

Iza velike bele ograde, u naselju na obodu Zvezdare, nalazi se prostrana porodična kuća ušuškana u zelenilo i raskošno cveće. U njoj živi glumica Danica Maksimović sa suprugom Todorom Lolićem, a komšije o njima imaju samo reči hvale.

„Moja oaza“, reči su kojima glumica opisuje svoj dom, a on upravo tako i izgleda, kao zelena oaza na kraju grada. Danica sama vodi računa o bašti i cveću, i u tome se očigledno dobro snalazi.

Pročitajte: Danica Maksimović decenijama voli njega, podarila mu je sina, ali mu nikada nije rekla „da“

Dom Danice Maksimović njena je mirna luka 

Oni koji je viđaju u kraju u kojem stanuje kažu da je i u privatnom životu uvek doterana, a pre svega ističu njenu ljubaznost i neposrednost. „Instagram“ profil glumačke zvezde, koja je s godinama stekla posebnu lepotu i šarm, mali je „bukvar“ životnih lekcija.

„Belo vino mladosti je divno – lako, prozračno i sveže kao vazduh u proleće. Ali godine donose istančanost, dubinu, čudesnu zrelost. Kratkotrajni zanosi su privlačni – ali ljubav koja traje čitav život s godinama postaje sve bogatija“, poručuje Danica uz jednu od fotografija nastalih u njenom s ukusom uređenom domu.

Pročitajte: Sudbina je želju pretvorila u bol - Sin Danice Maksimović ostao je jedinac, glumica otvorila dušu

Na korak do ulaska u novu godinu, podsetimo se reči Danice Maksimović sa kojima je, uz pucketanje vatre u kaminu, zakoračila u 2021. Podsetnik su na suštinu i smisao koji nam uvek nekako izmiče iz vidokruga.

„Priuštite sebi novi početak. Ja sam to učinila; uz vatru, muziku, ples, osmeh, vatromet, boje, dobro raspoloženje i ljubav. Svakog trena možete biti ponovo rođeni, svaki tren može biti novi početak. Pitanje je izbora, vašeg izbora.“

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin