Kako nam je ovo promaklo: Tajanstveni sin Doris Dragović pojavljuje se u njenom spotu

Kako nam je ovo promaklo: Tajanstveni sin Doris Dragović pojavljuje se u njenom spotu

Autor: | 02/12/2021

0

Sin Doris Dragović zvezda mamine pesme Dajem ti srce

Doris Dragović, jedna od najvećih muzičkih zvezda bivše Jugoslavije, poslednjih godina malo je usporila radni tempo, ali kada se u retkim situacijama pojavi u javnosti ili medijima, svaki put nas iznova uveri da je vreme za nju stalo. I glas i stas, sve je isto, a neki kažu ‒ još bolje.

Pročitajte: Umesto slavlja, velika nesreća - Muž Doris Dragović za dlaku izbegao smrt, živ je zahvaljujući njoj

Promo

 

Iako je iza nje duga i blistava karijera, privatni život uvek joj je bio na prvom mestu. Poznato je da se 1990. udala za vaterpolistu Marija Budimira i da su u septembru iste godine dobili sina Bornu. On nije krenuo ni maminim muzičkim, ni tatinim sportskim putem, već je u nekom svom filmu i više ga zanima filozofija.

Pročitajte: Zbog porodice je rekla zbogom karijeri - Ovo je sin Doris Dragović, javnost ga nikada do sada nije videla (foto)

printscreen youtube

 

Neki kažu da je isti otac, neki da liči na majku iz mlađih dana, međutim činjenica je da je nasledio najbolje od oba roditelja. Javni život ga ne interesuje, tako da o njemu gotovo da nema nikakvih informacija. Ipak, kada je bio dečak, sa roditeljima se često pojavljivao na naslovnim stranama, a 1993. godine nakratko smo mogli da ga vidimo u maminom spotu za pesmu „Dajem ti srce“.

Pročitajte: Iznenadićete se - Da li znate kako glasi pravo ime pevačice Doris Dragović?

Youtube Printscreen

 

Youtube Printscreen

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin