Zoran Kalezić teško bolestan, broji dane do operacije posle koje možda više neće moći da peva

Zoran Kalezić teško bolestan, broji dane do operacije posle koje možda više neće moći da peva

Autor: | 12/11/2021

1

Zoran Kalezić otkrio je da je oboleo od kancera pluća. Pevač narodne muzike, spremna je za operaciju pluća koja je zakazana za sledeći utorak u Crnoj Gori i nada se najboljem. Zoran kaže da veruje lekarima i strpljivo čeka da sa svojom porodicom i poštovaocima podeli lepe vesti. 

Pročitajte: Zoran Kalezić - Irena je vratila život i toplinu u moj dom

- Trenutno je takva situacija da mi nije lako da pričam o tome kroz šta prolazim. Drago mi je da ima dobrih ljudi i da pitaju za moje zdavlje, ali eto videćemo u utorak šta će biti. Odlučio sam da se operišem ovde, jer ja sam narodni umetnik i smatram da naši lekari najbolje rade. Sa tim ljudima sam ja odrastao, odlično ih poznajem i siguran sam da će me operisati sa dušom i emocijom. Nije da ne verujem stručnjacima u svetu, ali ja izuzetno poštujem naše stručnjake. Čućemo se sledeće nedelje, i želim vam sve najbolje - optimistično je rekao Kalezić za Kurir.

ATA Images

Pevač je izjavio i da mu je pevanje sve u životu. 

- Vidim da imaju želju da mi pomognu, ali sam im rekao jedno - nemojte me buditi, ako nakon operacije ne budem mogao da pevam. Moj život je pesma, ako mi uzmu pesmu onda bolje da me nema - kazao je vidno uznemiren Zoran Kalezić za Dan.

Komentari (1)

Loading
Mirjana Janiš 18:56 12.11.2021
Odgovori

Saturn u znaku, mora da se nešto preseče što je osetljivo. Hladimo se, neko umire, neko se rađa. Promena mora da postoji. Ne valja isključivost, slušaj pesmu, ne moraš da pevaš, pevao si dosta. I bile su najbolje, "Otrove moj"!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti