Obe ih znate, ali ih nikada ne biste povezali: Ovo je majka Hristine Popović (foto)

Obe ih znate, ali ih nikada ne biste povezali: Ovo je majka Hristine Popović (foto)

Autor: | 05/11/2021

1

Majka Hristine Popović javnosti je i te kako poznata. Uspešna i moćna žena kojoj na energiji i mladalačkom duhu mnogi zavide, u svom životu prošla je mnogo toga. Igrala je na betonu, u vodi, na pesku i u invalidskim kolicima i upravo zbog baleta nije ostala sa mužem u Južnoj Africi.

Pročitajte: Avanturistički duh Hristine Popović ne miruje, nećete verovati gde glumica spava - Ostvario mi se san (foto)

ATA Images

 

Ako još uvek ne znate o kome je reč, evo odgovora.

Majka Hristine Popović je naša uspešna i proslavljena balerina Sonja Vukićević

Instagram

 

Sarađivala je sa mnogim umetnicima i vrhunskim koreografima, a u Rovinju, gde je išla u internacionalnu školu za igru, čak i tokom letnjeg odmora, upoznala je Hristininog oca, Branka Popovića. Rođenje kćerke Hristine u proleće 1982. godine, Sonja i Branko dočekali su s velikim oduševljenjem.

Pročitajte: Ponovo u ljubavi - Hristina Popović bivšem emotivnom partneru dala drugu šansu?

– O Hristini smo beskrajno brinuli, strepeli nad njom, obožavali je i podizali sledeći sopstvenu intuiciju. Volelo ju je celo naše društvo, a i ona je bila dobro dete. Vodili smo je čak i na žurke. Mnogo puta je spavala na gomili kaputa i svi su brinuli da li je s njom sve u redu. Sa Brankom i sa mnom je do pete godine proputovala Evropu. Osim što se bavio muzikom, Branko je završavao i stomatologiju. Hristina je imala tri godine kad je on dobio priliku da radi u Južnoafričkoj Republici kao lekar. Ponuđeni su mu uslovi koji se ne odbijaju.

Otišla sam sa njim, ali sam odmah videla da ću se, ako ostanem, pretvoriti u domaćicu. Ništa mi nije davalo nadu da ću moći da se bavim svojim poslom, a bez njega ne mogu. Na tu žrtvu nisam bila spremna. Daljina je učinila da se naš brak spontano okonča. Ostali smo u divnim odnosima. On se posle ženio još dva puta i dobio decu, tako da Hristina po ocu ima sestru i tri brata sa kojima se redovno viđa. Viđam ih i ja – rekla je Sonja u intervjuu za magazin Gloria.

 

 

Komentari (1)

Loading
Lazar 19:27 06.11.2021
Odgovori

Da li imate i jedan tekst da ne pisete cija je cija majka? Pa jasno nam ne da je neko cim je u glumi!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još