Obe ih znate, ali ih nikada ne biste povezali: Ovo je majka Hristine Popović (foto)

Obe ih znate, ali ih nikada ne biste povezali: Ovo je majka Hristine Popović (foto)

Autor: | 21/12/2023

0

Majka Hristine Popović javnosti je i te kako poznata. Uspešna i moćna žena, kojoj na energiji i mladalačkom duhu mnogi zavide, u životu je prošla mnogo toga. 

Igrala je na betonu, u vodi, na pesku i u invalidskim kolicima i upravo zbog baleta nije ostala sa mužem u Južnoj Africi.

Ako još ne znate o kome je reč, evo odgovora.

Ata Images

 

Majka Hristine Popović je naša uspešna i proslavljena balerina Sonja Vukićević

Sarađivala je sa mnogim umetnicima i vrhunskim koreografima, a u Rovinju, gde je išla u internacionalnu školu za igru, čak i tokom letnjeg odmora, upoznala je Hristininog oca Branka Popovića.

Pročitajte: Mama se za tebe borila - Hristina Popović rodila je ćerku uprkos svim prognozama, ovo je njena prelepa Luča

Rođenje kćerke Hristine u proleće 1982. godine Sonja i Branko dočekali su s velikim oduševljenjem.

- O Hristini smo beskrajno brinuli, strepeli nad njom, obožavali je i podizali sledeći sopstvenu intuiciju. Volelo ju je celo naše društvo, a i ona je bila dobro dete. Vodili smo je čak i na žurke. Mnogo puta je spavala na gomili kaputa i svi su brinuli da li je s njom sve u redu.

Ata Images

 

- Sa Brankom i sa mnom je do pete godine proputovala Evropu. Osim što se bavio muzikom, Branko je završavao stomatologiju. Hristina je imala tri godine kad je on dobio priliku da radi u Južnoafričkoj Republici kao lekar. Ponuđeni su mu uslovi koji se ne odbijaju.

Pročitajte: Muk - Novak u zagrljaju naše poznate glumice - Baš one koja je pala i u naručje bivšeg dečka Jelene Đoković (foto)

- Otišla sam sa njim, ali sam odmah videla da ću se, ako ostanem, pretvoriti u domaćicu. Ništa mi nije davalo nadu da ću moći da se bavim svojim poslom, a bez njega ne mogu.

 

 

- Na tu žrtvu nisam bila spremna. Daljina je učinila da se naš brak spontano okonča. Ostali smo u divnim odnosima. On se posle ženio još dva puta i dobio decu, tako da Hristina po ocu ima sestru i tri brata, sa kojima se redovno viđa. Viđam ih i ja - rekla je Sonja u intervjuu za magazin Gloria.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images/Antonio Ahel

Slične Vesti