Ogromna sreća pred bebin dolazak na svet: Udala se Marijana Mićić?! Evo kako se sada preziva!

Ogromna sreća pred bebin dolazak na svet: Udala se Marijana Mićić?! Evo kako se sada preziva!

Autor: | 04/11/2021

1

Udala se Marijana Mićić, odala ju je fotografija

Do porođaja Marijane Mićić ostalo je još veoma malo. Popularna glumica nedavno je ponosno pokazala kako se u poodmakloj trudnoći vakcinisala protiv opakog virusa korona, a sada je samo jednom fotografijom napravila opštu pometnju.

Pročitajte: Imala je samo 39 godina - Ogromna tragedija, trudna Marijana Mićić slomljena od bola

Instagram

 

„Hakovali su mi profil i nešto više od 24 sata bila sam bez 'Instagrama'. Ne znam šta bih vam rekla?! Pakaaaooo, ali ako se pomerim korak levo ili desno, raaaaaaj! Dakle, bitno je samo iz kog ugla posmatrate stvari i da i u životu, kao i na 'Instagramu', ništa nije onako kao što izgleda! I da, ogromno i veliko hvala svima“, napisala je ponosno Marijana, koja je u osmom mesecu trudnoće. Ali ono što morate da primetite je burma na njenoj ruci, koja samo pre mesec dana nije bila tu.

Instagram

 

Udala se Marijana Mićić, burma sija na njenoj ruci 

Ne preostaje ništa drugo nego da od srca čestitamo, jer se po svoj prilici Marijana Mićić udala. Sa partnerom Milošem nedavno je proslavila osam godina srećne veze, koja je počela slučajno, a pretvorila se u lepu i dugu emotivnu priču.

‒ Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav ‒ izjavila je gospođa Marjanović u intervjuu za HELLO!.

Pročitajte: Radost ne može biti veća! Pol bebe je poznat, vereniku Marijane Mićić ostvarila se najveća želja

Miloš, koji je po profesiji producent, nije iz javnog sveta, ali oni nešto stariji dobro znaju njegovog oca, pevača Srđana Marjanovića.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti