Ostavio me je sa dvoje dece, malom platom i ocem na samrti: Voditeljka Milica Gacin progovorila o najtežim trenucima razvoda

Ostavio me je sa dvoje dece, malom platom i ocem na samrti: Voditeljka Milica Gacin progovorila o najtežim trenucima razvoda

Autor: | 02/11/2021

0

Milica Gacin, voditeljka i urednica na „Radio-televiziji Srbije“, veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde sa velikim brojem žena rado vodi inspirativne razgovore.

U jednom od svojih videa voditeljka „Slagalice“ nedavno je otvorila dušu i sa pratiocima podelila svoje iskustvo o razvodu.

Pročitajte: Milica je poznata po svom razoružavajućem osmehu, ali iza njega se krije žestoka borba za život 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

‒ Sa dvadeset godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa trideset sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako ukalupljena u taj stereotip strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Nisam izlazila iz kuhinje satima, danima. Trudila sam se da sve bude perfektno. I znate šta se desilo? Na prvom velikom životnom problemu okrenuo se i otišao. Rekao je: „Ja ovo više ne mogu, meni je teško“ ‒ ispričala je Milica.

Da situacija bude teža, u tom periodu života, pored brige o deci, poznata voditeljka morala je da brine i o bolesnom ocu koji je bio u veoma lošem stanju.

‒ Našla sam se u nezavidnoj situaciji, sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći na samrti. Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da nemam mogućnost za išta drugo.

Pročitejte: Milica Gacin besna - Nisu išli u školu, gori su od virusa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti