Moja majka, rođena 1933. godine: Šeron Stoun pokazala od koga je nasledila dobre gene

Moja majka, rođena 1933. godine: Šeron Stoun pokazala od koga je nasledila dobre gene

Autor: | 20/01/2024

0

Šeron Stoun pokazala majku i otkrila od koga je nasledila lepotu

Iako je poslednjih godina manje aktivna u filmskoj industriji, njen profil na Instagramu mogao bi da posluži kao inspiracija scenaristima za bar deset zanimljivih ostvarenja. Šeron Stoun danas daleko više uživa u svojoj kuhinji nego u holivudskim studijima, i to je jasno svima koji je prate na društvenim mrežama.

Guliver Getty Images

 

Filmska diva često objavljuje zabavne fotografije kojima potvrđuje da za nju ne postoji veća sreća od one koju ima u krugu porodice. Pored tri sina, Roana, Kvina i Lerda, društvo u Los Anđelesu pravi joj i majka Doroti.

Pročitajte: Jede sve, a izgleda senzacionalno - Telo boginje Šeron Stoun duguje ishrani bez restrikcija

Vitalna gospođa do pre izvesnog vremena živela je u Midvilu, malom gradu u Pensilvaniji, gde je i Šeron ugledala svet. Međutim, otkako je pre nekoliko godina ostala bez supruga Džozefa teško podnosi samoću, pa je slavna glumica rešila da je dovede u svoj dom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

“Moja mama, rođena 1933. godine. Izgledaš predivno”, napisala je Šeron pored najnovije fotografije, kojom je raznežila pratioce.

Pročitajte: Šeron Stoun rasplakala svet - Imam tumor, prihvatila sam operaciju

Komplimenti su se, očekivano, nizali, a opšti je zaključak da je lepota u porodici i da je velika holivudska zvezda imala od koga da nasledi dobre gene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Iako joj je zdravlje narušeno, a nedavno je doživela i moždani udar, Doroti Stoun se odlično drži. Rodila je četvoro dece: pored Šeron tu su još jedna ćerka Keli, kao i sinovi Patrik i Majk. Patrik je preminuo prošlog februara posle infarkta, u 57. godini.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Monica Schipper/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti