Kraljica Kana: Šeron Stoun se u velikom stilu vratila na crveni tepih, svi pričaju o raskošnoj haljini koju ne može svako da iznese

Kraljica Kana: Šeron Stoun se u velikom stilu vratila na crveni tepih, svi pričaju o raskošnoj haljini koju ne može svako da iznese

Autor: | 15/07/2021

1

Stil Šeron Stoun

Iako ovogodišnji Kanski festival vrvi od zvučnih imena svetskog filma, a ima i sasvim dovoljno glamura, nešto je primetno nedostajalo. A onda se sinoć pojavila Šeron Stoun i zakovitlala zvezdanu prašinu. Smotra na Francuskoj rivijeri napokon se probudila i pokazala zbog čega već 74 godine važi za najznačajniji umetničko-zabavni događaj na mapi Evrope.

Pročitajte: Ponovila čuvenu scenu iz "Niskih strasti" - Šeron Stoun je žena godine

Getty Images

 

Kada je juče u kasnim popodnevnim satima holivudska diva na Instagramu objavila snimak sa Azurne obale, bilo je jasno da je stigla u Kan. Fotografi su ispred Festivalske palate napravili najveću ovogodišnju gužvu, čekajući da se Šeron pojavi na crvenom tepihu. Učinila je to u velikom stilu. Nije ni čudo što su se svi blicevi usijali u roku od nekoliko sekundi.

Pročitajte: Holivud se trese, Šeron Stoun udarila na Meril Strip - Precenjena je, ima nas još tamo

Getty Images

 

Za svoj prvi dan na festivalu slavna glumica izabrala je impresivnu kreaciju kuće "Dolce&Gabbana". Raskošna nebo plava haljina otvorenih ramena bila je puna cveća raznih boja i veličina, a stajling je upotpunio nakit imperije "Chopard". Sve je, jednom rečju, bilo spektakularno.

Pročitajte: Šeron Stoun posle 30 godina priznaje - Prevarena sam

Getty Images

Konačno se nešto dešava, prokomentarisali su mnogi prisutni gosti, pozdravljajući "kraljicu Kana", koja je, inače, pratila premijeru filma "The French Dispatch". Kako je sinoć najavila, biće domaćica 24. po redu kanske "amFAR" večeri, koja se održava sutra u vili "Eilenrok". To je i veliki povratak Šeron Stoun na ovaj humanitarni gala događaj.

Komentari (1)

Loading
Zena 16:53 15.07.2021
Odgovori

Zena je jednostavno neprevazidjena. Boginja,prirodna lepota,kakva se retko danas vidja. Bravo lepoto,prelepa si...💜🧡🥰💝👍

Snežana Ilić hellomagazin

Najnovije vesti