Bez majke su ostale prerano: Rođena sestra Milice Kon je prelepa, bila joj je i kuma na venčanju (foto)

Bez majke su ostale prerano: Rođena sestra Milice Kon je prelepa, bila joj je i kuma na venčanju (foto)

Autor: | 27/10/2021

0

Sestra Milice Kon je njena kopija, neverovatno liče 

Milica Kon, voditeljka i supruga muzičara Marka Kona, sredinom jula oglasila se iz KBC „Bežanijska kosa“, gde je operisala kancer. Javnost je ostala u šoku, a ona je svojim primerom pokušala da utiče na sve žene da redovno odlaze na preglede i tako sebi pomognu na vreme.

Pročitajte: Milica Kon otvorila dušu - Pre deset dana saznala sam da imam rak, idite kod lekara, molim vas

Instagram

 

‒ Skoro svake večeri sam plakala, a smirila sam se tek kada sam došla u bolnicu. Posebno mi je bilo teško jer je moja mama umrla od raka dojke. Probudili su se odavno potisnuti strahovi, što je i logično. Srećom, mesecima idem kod psihoterapeuta, a tih dana sam intenzivirala susrete. Formulu, zahvaljujući kojoj sam pregurala te dane, čine Markova nemerljiva podrška, psihoterapija iz koje su proizašle pozitivne misli, prijatelji ‒ rekla je Milica u emotivnoj ispovesti za HELLO!

Luka Šarac

 

Sestra Milice Kon joj je ogromna podrška i velika ljubav 

Kako je bez majke Aleksandre ostala prerarno, Milica je svoje najmilije prigrlila još snažnije. Otac Jovan i rođena sestra Nina oduvek su njena najveća podrška i uz njihovu ljubav sve prepreke savladava sa mnogo snage i ljubavi. Zanimljivo je da je Nina Milici bila i kuma na venčanju pre devet godina u Americi. 

„Porodica je sve. Možda se ponekad svađamo, ali snaga porodice i jeste u njenoj vatri. Znam da je moja sestra uvek tu za mene, čak i kada ne pričamo“, napisala je Milica na profilu na „Instagramu“ i objavila prelepu porodičnu fotografiju.

Pročitajte: Milica Kon otkrila kako je saznala da je bolesna

Instagram

 

Složićete se da su dve rođene sestre kao bliznakinje, pa se ne može sa sigurnošću reći koja je mlađa, a koja starija. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti