Milica Kon otvorila dušu: Pre deset dana saznala sam da imam rak, idite kod lekara, molim vas

Milica Kon otvorila dušu: Pre deset dana saznala sam da imam rak, idite kod lekara, molim vas

Autor: | 22/07/2021

9

Milica Kon, voditeljka i supruga Marka Kona, odlučila je da otvoreno govori o borbi sa kancerom, sa kojim se suočila pre samo nekoliko dana. Sa željom da bude primer svim ženama, koje bi trebalo da brinu o zdravlju, Milica je iz bolničke postelje objavila fotografiju na kojoj je pisalo: 

„Operacija je protekla savršeno, kao i celokupan boravak u KBC 'Bežanijska kosa'. Hvala do neba divnom dr Graniću i celokupnom osoblju. Hvala na brizi i podršci! Trenutno mi je potreban odmor.“ 

Pročitajte: Marko Kon jede sve, a mršavi, evo koji je njegov trik

Instagram

 

Milica je u intervjuu za „Alo“ otkrila da je za kancer slučajno saznala. 

‒ Zaista sam super, odlično se osećam zahvaljujući divnim doktorima i medicinskim radnicima. Operisana mi je leva dojka i sada se oporavljam. Da imam rak saznala sam kada sam otišla na redovan pregled. U roku od deset dana sam sve završila, od prikupljanja analiza do operacije. Doktor mi je odmah zakazao intervenciju i sada je to iza mene ‒ kaže voditeljka. ‒ Svima želim da poručim da redovan pregled spasava život! Vodite računa o sebi i brinite o svom zdravlju! Ono što se u ranoj fazi otkrije produžava vam život i spasava ga.

Privatna Arhiva

 

Milica Kon vedrog duha nastavlja dalje 

Milica se još nalazi u bolnici i na oporavku, čeka rezultate, ali je sigurna da će sve biti u najboljem redu.

‒ Ne plašim se rezultata jer sam ubeđena da je sada sve dobro. Vode me samo pozitivne misli, gledam komedije i tako provodim vreme u postelji ‒ zaključila je Milica Kon vedrim tonom. 

Komentari (9)

Loading
Olivera Nedeljkovic 23:55 22.07.2021
Odgovori

Jel Milica bila vakcinisana kad je operisana? Vidim da je pocela segregacija ko nije vakcinisan nemoze na operaciju? Samo nece biti ni para od zdravstvenog ako nastave ovako!Pa da vidimo kako ce se placati lekari?

jana 00:12 23.07.2021
Odgovori

brz oporavak zelim milici hvala bogu sto si otkrila na vreme mico boga nemoj da zaboravis sve najbolje od srca ti zelim da te opet vidim na tv veselu i nasmejanu

redvuk 09:10 23.07.2021
Odgovori

sve najbolje zelim.zavrseno u roku od 10 dana,sve..zato obican narod koji nema veze niti novac ceka godinu dana..neki i nedocekaju.

Da da 13:42 23.07.2021
Odgovori

Milice, može za mesec dana, ali samo ako se prezivaš Kon ili tako nekako

Ena 18:49 23.07.2021
Odgovori

Da li vi to zavidite bolesnoj ženi?Ljudi,pa da li je moguće da smo postali ovako okrutni?!

Jovana 18:59 23.07.2021
Odgovori

Nemam nista protiv i zelim joj brzo ozdravljenjei da bude dobro .. Ali mi obicni smrtnici cekamo po dva meseca za mamografiju i ostale rezultate.. i posle kazu javi se na vreme a ona zavrsila sve za deset dana . Meni su pronasli promene na levoj dojci i uvecane limfne zlezde ali jos uvek nista nisam zavrsila .. u oktobru mi zakazali mamografiju .. Srbijo maćeho

Sanja 10:39 24.07.2021
Odgovori

Zelim ti brz oporavak!Al za obican narod ne moze za 10 dana,prvo dok ti zakazu pregled cekas mesecima,a onda ne daj Boze I ako treba operacija cekas jos toliko,pa ko prezivi.Zato Milice blago tebi sto imas tu privilegiju!

hellomagazin.rs hellomagazin