Mermer, zlato i luksuzni spa centar: Zavirili smo u raskošni dom Cece Ražnatović (foto)

Mermer, zlato i luksuzni spa centar: Zavirili smo u raskošni dom Cece Ražnatović (foto)

Autor: | 26/10/2021

0

Kuća Cece Ražnatović oduzima dah

Ovih dana ponovo je buknulo interesovanje za čuvenu vilu u Ljutice Bogdana. Ako je verovati estradnim šuškanjima, u kuću kod „Zvezdinog“ stadiona nedavno se uselio dečko Cece Ražnatović, koji, kakva slučajnost, nosi baš ime Bogdan.

Pročitajte: U domu Ražnatovića još jedan povod za veselje, Ceca blista (video)

Folk zvezda često otvara vrata svog doma pratiocima na „Instagramu“. Virtuelno, naravno. U realnosti, taj intimni svet ipak je rezervisan samo za članove porodice i bliske prijatelje. Ali, zahvaljujući foto-zapisima, kao i video-zapisima, možemo da vidimo kako je uredila određene prostorije. Učinila je to sa puno ukusa i stila, sa akcentom na detaljima.

Kuća Cece Ražnatović odiše luksuzom

Kada je o materijalu reč, dominiraju kamen i drvo. Budući da raskošno zdanje na Dedinju ima nekoliko spratova, mermerno stepenište među prvima upada u oči kada kročite u Cecin dom. Ograđeno je bakarnim gelenderom, dok su u hodniku nanizani elegantni mermerni stubovi.

Prostrana dnevna soba kutak je za uživanje, u kome centralna pozicija pripada kaminu i ukrasima u retro maniru, a tu su i velika ogledala sa pozlaćenim ramovima, visoki svećnjaci, antikvitetni komadi nameštaja. Umetnička dela primetićete gde god se okrenete, od vrednih slika na zidovima do interesantnih skulptura na policama. Luksuzna, ali topla atmosfera.

Pročitajte: Privatni raj na Kipru - Vodimo vas u letnju rezidenciju Cece Ražnatović (foto)

Spavaća soba je univerzum za sebe, mesto kojim vladaju mir i spokoj. Nešto za čim žude i najveće zvezde posle napornih koncerata, snimanja i ostalih pratećih stvari koje šou-biznis nosi.

Miloš Nadaždin

 

Postoji još lepih mesta za relaksaciju ‒ zatvoreni bazen sa mermernim pločicama i spa-oaza u kojima popularna pevačica uživa kad god joj se ukaže prilika.

Pročitajte: Fotografija Cece i Bogdana otkrila šta Lidija zaista misli o dečku svoje sestre!

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti