Žene će poskočiti od sreće: Stižu prelepe vesti od Alekseja Bjelogrlića, euforija raste

Žene će poskočiti od sreće: Stižu prelepe vesti od Alekseja Bjelogrlića, euforija raste

Autor: | 26/10/2021

0

Aleksej Bjelogrlić na novom početku, fanovi oduševljeni 

Posle velikog uspeha serije „Mama i tata se igraju rata“, Veljko Radisavljević i njegova supruga Jadranka, kao i ostali akteri koji su u prvoj sezoni osvojili publiku, vraćaju se na male ekrane.

Ovih dana, nadomak Beograda, pala je prva klapa nastavka serije, koja će dobiti još deset novih epizoda. Predviđeno je da snimanje traje naredna tri meseca.

Pročitajte: Gorda i prelepa - Kada se ona pojavila sa sahrani Marka Živića svi su zanemeli, dugo je nije bilo u javnosti

Promo

 

‒ Druga sezona serije „Mama i tata se igraju rata“ kreće tri godine od poslednje epizode, a mi pratimo šta se u međuvremenu desilo sa našim junacima ‒ kaže Gordan Kičić, koji tumači glavnu ulogu, a istovremeno sa timom saradnika potpisuje scenario i režiju.

Promo

 

‒ Glavna premisa, od koje smo krenuli, bila je da su svi likovi koje je publika imala priliku da upozna dobili ono što su tražili. Dakle, svima su se želje ispunile. Da li su oni zaista ispunjeni i srećni... Videćemo,” poručuje Gordan.

Promo

 

Aleksej Bjelogrlić u novoj ulozi 

Glumačkoj ekipi u kojoj su Nebojša Ilić, Milica Mihailović, Svetozar Cvetković, Branimir Brstina i drugi priključiće se i nova imena u novim ulogama.

Veliko pojačanje stiže i u liku koji tumači mladi i sve popularniji Aleksej Bjelogrlić.

Pročitajte: Za Bjelom su žene uzdisale, a sada njegov sin nosi titulu velikog zavodnika (foto)

Promo

 

O kakvoj ulozi je reč saznaćemo vrlo brzo. Za početak, stigle su prve fotografije sa seta na kojima je u društvu Nebojše ‒ Cileta Ilića.

Promo

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti