Aleksej Bjelogrlić debituje u pozorištu uz glumačku legendu pored koje je i njegov otac počeo pre više od tri decenije

Aleksej Bjelogrlić debituje u pozorištu uz glumačku legendu pored koje je i njegov otac počeo pre više od tri decenije

Autor: | 17/03/2021

1

Sin Dragana Bjelogrlića Aleksej nedavno je upisao Fakultet dramskih umetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta. Mladi glumac već se oprobao ispred kamera, igrajući u kultnoj seriji njegovog oca ,,Senke nad Balkanom“ i u ,,Žigosanima u reketu“. Sada su pred njim novi izazovi.

Pročitajte: Ljubav ne zna za granice - Dragan Bjelogrlić u najboljem društvu (foto)

Ata images

 

Aleksej Bjelogrlić je sa svega deset godina debitovao na filmskom platnu, igrajući malog fudbalera u prvom ostvarenju svoga oca, ,,Montevideo, Bog te video“. Prvi put mladi glumac pojavio se u ulozi malog Tirketa, dok se u drugom nastavku ovog Bjelinog režiserskog poduhvata pojavljuje kao desetogodišnji fudbaler.

Sin Dragana Bjelogrlića krenuo je očevim stopama, pa je danas uspešan student Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, i kao jedan od najboljih u svojoj klasi dobio je poziv za predstavu „Široka zemlja“, Artura Šniclera, u ,,Jugoslovenskom dramskom pozorištu“.

Pročitajte: Sin Dragana Bjelogrlića i zvanično krenuo očevim stopama, da li će biti bolji od njega?

 

 

U tragikomediji o krizi braka kroz suptilnu studiju o društvenom moralu i (ne)vernosti igraju glumačke legende kao što su Vojin Ćetković, Marija Vicković, Branislav Lečić, Svetlana Bojković, Milica Mihajlović, Milena Vasić, Srđan Timarov.

Posebno je zanimljivo da je Ceca Bojković starijem Bjelogrliću igrala majku u seriji „Bolji život“, a sada će deliti scenu sa njegovim sinom, što je za Alekseja dodatni izazov.

 

Komentari (1)

Loading
Igor 20:05 17.03.2021
Odgovori

Tek upisao glumu,znaci nije ni u školi glume a već glumi u filmovima pa sad još i u pozorištu glumi,pa Mogo je tata da mu omogući da vozi avion a posle da ga upiše u školu za pilote

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti