U ulici Jovana Cvijića: Olivera Balašević otvorila vrata bajkovitog doma koji je uredila sa puno ljubavi (foto)

U ulici Jovana Cvijića: Olivera Balašević otvorila vrata bajkovitog doma koji je uredila sa puno ljubavi (foto)

Autor: | 14/09/2021

7

Kuća Olivere Balašević – riznica uspomena

„Organizovati život u neorganizovanom svetu primora nas da pretražimo i najskrivenije džepiće svojih malih žutih kofera. Morala sam da razgrnem razne drangulije ne bih li pronašla još poneki preostali geg sa Planete Dvorište. Jer priče da živimo u lošem vremenu slab su izgovor. Vreme nema ni boju, ni miris, ni ukus, onakvo je kakvim ga mi učinimo. Na sreću, nema ni trajanje. Da nije nas, vreme ne bi ni znalo da prolazi. Imali smo teških trenutaka, nema tu šta, ali teški trenuci nikad nisu imali nas. Utorkom, u Cvijićevoj 33, smehom u inat prvim požutelim listovima sa stare lipe pokupljenim sa Simonom i Petrom za online herbarijum...“

Pročitajte: Gest o kome će se pričati - Evo šta je Olivera Balašević uradila sa Đoletovim novcem

Ovih kasnih letnjih dana Olivera Balašević otkrila nam je kako izgleda njena mala bajka, porodični dom u Novom Sadu. Pokazala nam je od kakvih aktivnosti vrvi njena planeta dvorište, a odvela nas je i u kuhinju, uređenu na živopisan način kako se to samo u Vojvodini ume, gde pravi palačinke po maminom receptu, sa hrskavim ivicama, kakve najviše voli.

Iako je pozirala na „zelenoj travi doma svog“, Olja se uz fotografiju prisetila nekih davnih kupanja na dunavskoj plaži. Figura, koju joj je ostavilo dugogodišnje bavljenje gimnastikom, i dalje je zavidna, uprkos činjenici da je baka dvema devojčicama, kojima ovih dana pomaže da naprave herbarijum. Jer, u ulici Jovana Cvijića rastu nova deca...

Pročitajte: Olivera Balašević kroz suze progovorila o Đoletu -  Nas dvoje nikada nismo prestali da budemo jedno

Sećanje na jedan „božanski kolač“ odvelo ju je do starog kredenca sa policama koje se šarene od tegli i kutija sa raznim sastojcima.

Posle neodoljivih mirisa kuhinje usledio je miris njenog omiljenog parfema, a kutak u kojem ga čuva krije se u spavaćoj sobi punoj nežnih pastelnih boja.

 

 

 

 

Komentari (7)

Loading
Mona 10:10 15.09.2021
Odgovori

Jako antipatična žena ali sa mnogo želje da bude primećena u svakom pogledu.Čula sam da joj je taj roman napisao Đorđe i sve mi je bilo jasno.

Novosađanka 13:03 15.09.2021
Odgovori

Da li ona ima prijatelje ili nekog da joj kaže da je sve ovo degutantno i ružno. Šta, kao sada stvara karijeru tuđim parama..izašla iz senke. Pa, nečuveno. Kao, život ide dalje..da, ok. Ali ovakva neuspela promocija je sramotna. Nisam usamljena, uopšte, u utisku.

Rene 14:22 15.09.2021
Odgovori

Naporna i antipaticna. Sada je krenula sa karijerom?! Izasla iz ćoska..sa tudjim parama. Uzas!

Danijela Stanic 16:53 15.09.2021
Odgovori

Samo da je malo pričekala..Bar do godine dana..Čemu sve ovo...Kao da je srećna i da je već prebolela..Baš tužno...

Natasa Radosevic 20:06 16.09.2021
Odgovori

Samo nastavite draga Olivera. Obozavam vase duhovite "klipice". ❤❤❤

Bahira Hodzic 08:31 07.12.2021
Odgovori

Komentari su, vise nego prava slika LJUBOMORNIH zena. "Budite te vi , to, sto je Olivera " , ili, pokazite u cemu ste bolje od Olivere . Tacka .

Bahira Hodzic 08:31 07.12.2021
Odgovori

Komentari su, vise nego prava slika LJUBOMORNIH zena. "Budite te vi , to, sto je Olivera " , ili, pokazite u cemu ste bolje od Olivere . Tacka .

Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još