Voditeljka Svetlana Grubor u poodmakloj trudnoći zaražena korona virusom

Voditeljka Svetlana Grubor u poodmakloj trudnoći zaražena korona virusom

Autor: | 19/10/2021

0

Voditeljka Svetlana Grubor, pozitivna je na korona virus, a loše vesti zadesile su je u šestom mesecu trudnoće. 

Voditeljka jutarnjeg programa na "Pinku", koja je na trudničkom bolovanju, nalazi se u samoizolaciji. 

Pročitajte: Niko nije primetio - Voditeljka Svetlana Grubor u petom mesecu trudnoće (foto)

Instagram

 

- Nisam ni mogla da pretpostavim da imam koronu, jer sam vakcinisana. Simptome nisam imala specijalne, malo mi je bio zapušen nos. Posle nekoliko dana, miris je počeo da mi se gubi i to mi je bio signal. Testirala sam se, stigli rezultati da sam pozitivna. Moj ginekolog mi je odmah rekao da se ne brinem, da će sve biti ok jer sam vakcinisana, da su male šanse da se bilo šta iskomplikuje - rekla je Svetlana za "pink.rs", kojoj je danas deseti dan u samoizolaciji.

- Samo zato što sam vakcinisana, prošla sam bez ikakvih tegoba, lekova. Temperaturu nisam imala, sve je bilo normalno. Najsrećnija sam na svetu što sam se vakcinisala, iskreno da vam kažem. Vakcinisala sam se mesec dana pre nego što sam zatrudnela, ispostavilo se da je to najbolja odluka koju sam mogla da donesem. Pre mesec dana sam dobila obaveštenje za treću dozu... Vakcinina me je spasila, ali bukvalno. I takođe, bitna stvar, sve moje kod kuće, koje sam zarazila - svi su prošli isto kao i ja, jer su takođe bili vakcinisani.

Pročitajte: Svetlana Grubor - Plašila sam se velikih ciljeva da me ne bi obeshrabrilo čekanje na njih

Instagram

 

Da je u blagoslovenom stanju javnost je tek nedavno saznala, pa iako se redovno pojavljivala na malim ekranima niko nije pretpostavio da je trudna. Voditeljka je u braku šest godina sa Aleksandarom Gruborom, a 2016. godine postali su roditelji dečaka Viktora..

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti