Niko nije primetio: Voditeljka Svetlana Grubor u petom mesecu trudnoće (foto)

Niko nije primetio: Voditeljka Svetlana Grubor u petom mesecu trudnoće (foto)

Autor: | 18/09/2021

0

Voditeljka Svetlana Grubor, čiji prepoznatljiv osmeh danima budi publiku "Novog jutra", u blagoslovenom je stanju. Popularna voditeljka iako vredno radi i dalje, uspela je da sakrije da će se po drugi put ostvariti u ulozi majke. 

"Sa velikom radošću želim da podelim sa vama najlepše vesti. Beba stiže u januaru. Hvala", napisala je Svetlana na "Instagramu". 

Voditeljka je u braku šest godina sa Aleksandarom Gruborom. Njih dvoje su se venčali najpre u manastiru Rajinovac kod Grocke, a potom su upriličili slavlje u poznatom beogradskom hotelu.

Pročitajte: Svetlana Grubor - Plašila sam se velikih ciljeva da me ne bi obeshrabrilo čekanje na njih

Voditeljka Svetlana Grubor u febaruaru 2016. godine na svet je donela sina Viktora, a kako se porodila pre termina, sve je uspela da sakrije od medija. 

- Bila sam presrećna kada sam saznala da sam u drugom stanju, to je jedan od najlepših osećaja koje sam do sada doživela. Iako sam u prvom trenutku bila uplašena, sreća je brzo nadvladala strah. Prve dane trudnoće podnela sam prilično teško, čitav avgust provela sam u krevetu – rekla je ranije Svetlana, koja ovu trudnoću sa lakoćom podnosi. 

Čestitamo! 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti