Sahranjen Marko Živić: Nataša Pavlović jedva stoji na nogama, Dragan Bjelogrlić u suzama

Sahranjen Marko Živić: Nataša Pavlović jedva stoji na nogama, Dragan Bjelogrlić u suzama

Autor: | 19/10/2021

2

Sahrana Marka Živića okuplila veliki broj kolega i prijatelja preminulog glumca

Prerano preminuli glumac Marko Živić danas je sahranjen na Novom groblju u Beogradu. Iako se poslednje tri nedelje života lavovski borio sa nevidljivim neprijateljem korona virusom, njegovo telo nažalost nije izdržalo. Slavni glumac zauvek je napustio ovaj svet 14. oktobra, u 49. godini života. 

Pored porodice i prijatelja, znatan broj poznatih ličnosti pojavio se na komemoraciji koja je održana danas na velikoj sceni “Olivera i Rade Marković” u Beogradskom dramskom pozorištu. 

Pročitajte: Radost koju neće doživeti, a toliko je želeo - Najveća životna želja Marka Živića rasplakala region

Ata Images

 

Među prvima koja se pojavila na Novom groblju bila je glumčeva bivša supruga Nataša Pavlović, koja nije prisustvovala prethodno održanoj komemoraciji. Vidno potresena i sva u suzama došla je kako bi bivšeg supruga ispratila na večni put. 

Boško Karanović

 

Odmah za njom pristigli su pevačica Zorana Pavić, Aleksandar Karakašević i Dača Ikodinović, a vrlo brzo i Dragan Bjelogrlić u društvu sina Alekseja, Aleksandar Srećković Kubura, Vojin i Bojan Ćetković, Sergej Trifunović, Srđan Timarov, Gordan Kičić, Dragan Marinković Maca, Radivoje Raša Bukvić, Radoš Bajić, Olivera Kovačević, Boda Ninković, Andrija Kuzmanović i mnogi drugi.

Pročitajte: Tuga, korona odnela i njegov život - Marko Živić preminuo u 49. godini

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Markovom ispraćaju na večni počinak prisustvovao je i glumac Miodrag Dragičević, kao i političar Ivica Dačić.

Ata Images

 

Ata Images

 

Slomljen od bola, drhtavim glasom i sav u suzama Dragan Bjelogrlić održao je emotivan govor, na koji niko od prisutnih nije mogao ostati ravnodušan.

- Da te zamolim nekako da ne ideš. Znam da je to uzalud, da je to nemoguće. Ali se nadam da ću te ipak jednom videti, da ćemo se smejati i plakati, kao nekada. Jeleni umiru sami, kao i ranjene srne, ali ti Marko ostaješ u srcima ljudi koji su imali sreće da te upoznaju.

Pročitajte: Svi čitaju i plaču - Potresno oproštajno pismo Nataše Pavlović bivšem mužu Marku Živiću

Ata Images

 

Podsetimo, Marko Živić rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu. Akademiju primenjenih umetnosti u Novom Sadu završio je 1995. godine, u klasi profesora Radeta Markovića, a veliku popularnost stekao je kako u pozorištu, tako i na filmu. Bio je u stalnoj glumačkoj postavi u Pozorištu na Terazijama i stalni član Beogradskog dramskog pozorišta. Marko je osvojio mnoge nagrade, a poslednjih godina bavio se i humanitarnim radom. Interesovanje za glumu počelo je od malih nogu, kada je sve i krenulo, a 2002. godine je debitovao u ostvarenju "Hotel sa 7 zvezdica", u kojem je igrao lik Malog Mite.

Svojim šalama i osmehom, glumac je redovno širio pozitivnu energiju, čak i u trenucima kada mu je bilo najteže.  

 

Komentari (2)

Loading
Ana 16:23 20.10.2021
Odgovori

Dosta više sa tom Natašom.Pišite o njegovoj izabranici,a ne o ženi koja ga je tako ostavila i pohrlila drugom u zagrljaj.Ko je ona da se o njoj piše.

Dusanka simin 18:00 20.10.2021
Odgovori

Koja glupoast Natasa jedva stoji na nogama, imali on nekog iz porodice vaznijih? Stradna cime se bavite.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još