Otišao je kada mu je bio najpotrebniji: Sin Tihomira Arsića preslikan otac, pogled šarmera i prelep osmeh

Otišao je kada mu je bio najpotrebniji: Sin Tihomira Arsića preslikan otac, pogled šarmera i prelep osmeh

18/10/2021

0

Sin Tihomira Arsića Arsenije, koga ima iz braka sa Jelenom Ćosić, balerinom Pozorišta na Terazijama, napunio je 17 godina. Zahvaljujući fotografiji koju je njegova majka podelila na svom profilu na „Instagramu“, uverili smo se da Arsenije izuzetno liči na oca koji je pre nešto više od godinu dana izgubio bitku sa kancerom.

Pročitajte: Iskrena i emotivna ispovest supruge Tihomira Arsića - Da sam znala da će tako brzo otići...

Sin Tihomira Arsića sve više liči na svog oca 

Osim izgleda, od Tihomira je nasledio i izražen umetnički gen. Naime, Jelena Arsić nam je, nedavno, u intervjuu za HELLO! otkrila da dečak fantastično svira klavir, ali da ga osim muzike zanima i pozorište.

‒ Šarmantan je i vredan, ima vremena da iskristališe interesovanja. Bio je odličan u školskoj predstavi na kraju godine, ali tata nije bio u publici i to nam je svima teško palo. U takvim trenucima ili prilikom porodičnih okupljanja oseti se ogromna praznina ‒ rekla je tom prilikom Jelena.

Pročitajte: Ćerka Tihomira Arsića slavi, da joj je otac živ ovu vest bi primio sa suzama u očima (foto)

Privatna Arhiva

 

Tri godine starija Vera ove godine započela je studije glume u Moskvi, gde se u konkurenciji šest hiljada kandidata našla među dvadeset odabranih koji su dobili indeks univerziteta „Mahat“. Po svemu sudeći i brat će, kad za to dođe vreme, izabrati sličan profesionalni put.

‒ Kad se mnogo zaželimo Tike, pustimo snimak predstave „Idiot“, ušuškamo se zajedno i radujemo se da ga makar tako vidimo i čujemo ‒ podelila je Jelena sa nama bolnu epizodu iz porodičnog života.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović