Ćerka Tihomira Arsića slavi, da joj je otac živ ovu vest bi primio sa suzama u očima (foto)

Ćerka Tihomira Arsića slavi, da joj je otac živ ovu vest bi primio sa suzama u očima (foto)

Autor: | 22/09/2021

0

Ćerka Tihomira Arsića donela ogromnu radost porodici 

Vera Arsić, ćerka prerano preminulog Tihomira Arsića, odlučila je da krene stopama svog oca  koga publika pamti po brojnim pozorišnim i televizijskim ulogama. O glumačkim uspesima talentovane Vere, koja likom podseća na tatu, sigurni smo da ćemo tek slušati, budući da je u Rusiji upisala studije na prestižnom univerzitetu “Mahat”.

Pročitajte: Iskrena i emotivna ispovest supruge Tihomira Arsića - Da sam znala da će tako brzo otići...

Instagram

 

- Ne mogu a da se ne pohvalim da je spremala prijemni za čak četiri fakulteta u Moskvi, i na svakom od njih je prošla. Odlučila se za “Mahat”, gde će od septembra krenuti na studije. U konkurenciji od šest hiljada kandidata našla se među dvadeset odabranih. Kada su je Rusi pitali otkud ona tamo, odgovorila je da je ćerka glumca koji je još 2004. u Moskvi dobio “Zlatnog viteza” za ulogu Rogožina - ispričala nam je letos Verina mama, Jelena Arsić, balerina Pozorišta na Terazijama.

Privatna Arhiva

 

Ćerka Tihomira Arsića čvrsto je krenula očevim stopama

Uz konstataciju da joj je žao što Tika nije stigao da vidi uspehe svoje dece, Jelena nam otkrila i kako se kod Vere rodila želja da se bavi glumom.

- Vera je odrasla u mom pozorištu, zavšrila je srednju baletsku školu, ali je odabrala tatinu profesiju. On je pokušavao da je odvrati od te ideje, ali bezuspešno. Gledajući je u jednoj školskoj predstavi, shvatio je da povratka nema. “Jelena, gotovo je, ona je glumica", rekao mi je.

Boško Karanović

 

- Počeo je da je priprema za FDU, polagala je posle trećeg razreda i ušla u najuži izbor. Onda je Tika predložio da pokuša da upiše glumu u Moskvi. “Ali, tata, ja ne znam ruski.” “Nauči.” I to je bilo to. Upisala je jezik, aplicirala za stipendiju koju je dobila, i krenula da sprema prijemni. Ove jeseni počinje Verin studentski život.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još