Rekli su da: Venčali se Miodrag Dragičević i Olivera Bacić (foto)

Rekli su da: Venčali se Miodrag Dragičević i Olivera Bacić (foto)

Autor: | 16/10/2021

0

Oženio se Miodrag Dragičević, trudna Olivera blistala u bajkovitoj venčanici 

Glumački par Miodrag Dragičević i Olivera Bacić, koji će se uskoro ostvariti i u ulozi roditelja, danas su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav. Zaljubljeni, srećni i ponosni na svoju emotivnu priču, u krugu najbižih članova porodice venačali su se u Beogradu. 

Pročitajte: Savršen tandem u ljubavi i u kuhinji - Kremasta torta sa jagodama po receptu Miše Dragičevića i Olje Bacić

Instagram

 

Ponosna buduća tetka glumica Tamara Dragičević podelila je sa pratiocima na "Instagramu" niz fotografija sa slavlja, a svi su složni da trudna Olivera blista. 

Instagram

 

Oženio se Miodrag Dragičević, slavlje u toku 

Posle opštinskog venčanja, uz trubače i pesmu, slavlje se nastavilo u jednom beogradskom restoranu, a prelepa Olja nije skidala osmeh sa lica. Iako je u poodmakloj trudnoći pevala je, radovala se i slavila ljubav tokom celog dana. 

Porodica je presrećna zbog prinove koja uskoro stiže, a da su sestre ponosne na brata pokazuje sledeći set fotografija. Naime,Tamara je neposredno po dolasku u restoran, gde će se okupiti svatovi, objavila slike uz koje je napisala: 

"Sestre su srećne! Presrećne!"

Pročitajte: Prelepo - Miodrag Dragičević jednom slikom potvrdio najlepše vesti (foto)

"Moj Šomi, bio si dečak kad smo se upoznali,u međuvremenu postao si sjajan glumac,muž a uskoro i ćal ,dečak si u duši i dalje i ostani takav!! Olja & Miša", napisao je oduševljeno i Petar Benčina

Simbolično, mlada je baš na ovom mestu gde se oraganizuje venčanje, pre godinu dana snimala scene za film "Toma", gde je igrala pevačicu Lepu Lukić.

Pročitajte: Oduševljenje - Evo kada počinje sa emitovanjem serija „Toma“

Čestitamo!

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti