Kao na vrhu sveta: Luksuzni dom Ane Bekute mnogi bi posedovali, prelep pogled i još lepši nameštaj (foto)

Kao na vrhu sveta: Luksuzni dom Ane Bekute mnogi bi posedovali, prelep pogled i još lepši nameštaj (foto)

Autor: | 13/10/2021

0

Ana Bekuta - stan pevačice odiše toplinom

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, koji će u novembru obeležiti deceniju romantične veze, skućili su se u mirnoj ulici na Vračaru. Pošto su u minulom periodu, zbog situacije sa koronom imali manje obaveza, iskoristili su priliku da se opuste i uživaju u toplini doma.

Mirko Tabašević

 

‒ Potrudila sam se da iz cele situacije izvučem pouke, da se više okrenem sebi, porodici, deci i prijateljima. Posvetila sam se zdravom načinu života, čitam knjige, gledam serije i radim sve ono što mi je nedostajalo svih ovih četrdeset godina koliko sam u ovom poslu ‒ izjavila je popularna pevačica, dodajući da joj nije jasno kad neko kaže da mu je kod kuće dosadno.

‒ Meni uopšte nije, uvek nađem neku zanimaciju.

Pročitajte: Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić - u čemu je tajna njihove uspešne veze?

Mirko Tabašević

 

Luksuzni stan Ane Bekute odiše pozitivnom energijom. Zahvaljujući visokim prozorima prostrani dnevni boravak stalno je okupan svetlošću. Zanimljivo je da se celom dužinom stana prostire terasa opremljena udobnim garniturama i ležaljkama, tako da domaćini imaju mogućnost da na otvorenom popiju prvu jutarnju kafu.

Budući da je terasa zaklonjena visokim zasadima tise, kao i brojnim saksijama sa cvećem, o kojima redovno brine i svakodnevno ih zaliva, Ana i Milutin zaklonjeni su od znatiželjnih očiju komšiluka.

Ana Bekuta - stan pevačice idealan je za trenutke opuštenja uz jogu

Stilski nameštaj u centralnoj prostoriji je u zelenim tonovima, a dodatnu toplinu daju brižljivo izabrani detalji, među kojima se izdvajaju ne samo nagrade koje je Ana dobila u dugogodišnjoj karijeri, već i profesionalna priznanja njenog životnog saputnika.

Mirko Tabašević

 

On ima i omiljenu fotelju iz koje prati televizijski program, a imajući u vidu čime se bavi, pretpostavljamo da najveću pažnju pridaje informativnim emisijama.

Mirko Tabašević

 

U stanu je dovoljno prostora i za Anine časove joge, koju poslednjih godina redovno praktikuje.

Pročitajte: Ana Bekuta - Ljudi su najlepši kad vole i kad im je ljubav uzvraćena

Luka Šarac

 

Imajući u vidu da jedna od najboljih pevačica na ovim prostorima važi za odličnu domaćicu, ne čudi što je posebnu pažnju poklonila uređenju kuhinje. Na trpezarijskom stolu uvek se mogu naći razne đakonije koje priprema za najmilije, pre svega unuku Sonju i unuka Branka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Okupljanje u vreme praznika ili porodične slave se podrazumeva, to su najlepši trenuci za sve njih, a s obzirom na to da je Ana Bekuta vernik, posebno mesto zauzimaju ikone.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti