Zablistao u filmu “Mi nismo anđeli” i nestao: Srpski Ešton Kučer ponovo u javnosti, da li biste ga prepoznali (foto)

Zablistao u filmu “Mi nismo anđeli” i nestao: Srpski Ešton Kučer ponovo u javnosti, da li biste ga prepoznali (foto)

Autor: | 01/10/2021

0

Zlatko Rakonjac - povratak glumi

Pre punih petnaest godina Zlatko Rakonjac zablistao je u filmu “Mi nismo anđeli 3”. Preko noći je poneo titulu “srpskog Eštona Kučera”, pred kojim je svetla budućnost na filmu.

Na žalost, to se nije desilo. Simpatični glumac, rođen u Beogradu pre 38 godina, Akademiju umetnosti u Novom Sadu, odsek gluma, upisao je 2003. u klasi profesora Borisa Isakovića. Već 2006. debitovao je na filmu, i to glavnom ulogom.

Malo je poznat podatak da je Zlatko u trećem delu kultnih “Anđela” otpevao sve numere.

PročitajteAna Mihajlovski i Zlatko Rakonjac - Povratak na male ekrane

Promo

 

- Odrastao sam uz rokenrol. Otac mi je bio roker, pokojni stric mi je bio hipik i rastao sam uz Dorse, Cepeline, Bitlse i Stonse, stariji brat me je uveo u nju vejv, nakon čega sam zavoleo garaž rok i pank, a imam i svoj bend. Glumom se nisam bavio pre nego što sam upisao akademiju, nikada nisam bio u nekom dramskom studiju i slično - pričao je.

Gledali smo ga u filmovima “Ne skreći sa staze”, “Na lepom plavom Dunavu”, kao i u nekoliko epizoda serije “Žene sa Dedinja”.

Pročitajte: Ana Mihajlovski i Zlatko Rakonjac - Novi poslovni poduhvat (Video)

Pre desetak godina najavljivan je njegov povratak na male ekrane, u tandemu sa Anom Mihajlovski, ali emisija “Ana i Rakonajac – večernja TV dostava” nije bila dugovečna.

Vratio se pred kamere ulogom Gordona u komediji “Tri muškarca i tetka”, koju smo pratili proteklih meseci na TV Prva, a kako je Zlatko nedavno viđen i na “Serbia Fashion Weeku”, stiče se utisak da je rešio da se vrati poslu i nadoknadi propušteno.

Nenad Karlić

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin