Svi putevi je vode u svet glume: Voditeljka Ana Mihajlovski u seriji "Igra sudbine"

Svi putevi je vode u svet glume: Voditeljka Ana Mihajlovski u seriji "Igra sudbine"

Autor: | 31/01/2020

0

Voditeljka Ana Mihajlovski, koja je u poslednje vreme u centru pažnje zbog veze sa glumcem Vukom Kostićem, pred novim je životnim izazovom

Ana Mihajlovski je navikla da bude ispred kamera ali sada je čeka sasvim drugačiji zadatak. Naime, ona je dobila priliku da glumi u seriji "Igra sudbine", na Prvoj televizi.  Njoj je pripala uloga zavodnice i uporne karijeristkinje koja ne bira sredstva kako bi došla do cilja.

– Gluma je zabavan svet, ja sam se mnogo puta susretala sa glumačkim poslom. Priznajem da ne gledam televiziju, pa ni domaće serije – rekla je Ana za "Blic Super TV" i dodala da je ulogu dobila preko dugogodišnje prijateljica i saradnice na TV projektima Marijane Mićić.

Ana Mihajlovski ima sjajan odnos sa bivšim suprugom: Goran je moj glas razuma

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Nov 15, 2019 at 12:07pm PST

— Ona me je preporučila, jer je oduvek videla u meni talente kakve, zapravo, nemam —    našalila se Ana, a ovaj Marijanin potez nimalo ne čudi s obzirom na to da je u zajednčkom intervjuu otkrila da je Mihajlovska pravi perfekcionista.

Ana Mihajlovski i Marijana Mićić: Kako smo zakomplikovale jednostavan život

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Mićić (@micicmarijana) on Nov 30, 2018 at 1:19am PST


— Ima Ana jednu osobinu koju volim, a u isto vreme ume i da me izbaci iz takta – najveći je perfekcionista, idealista i fanatik. Kada bi pronašla meru, to bi bile samo pozitivne osobine, ali kao sa svakim fanatikom, to je nemoguće — rekla je Marijana svojevremeno za magazin Hello! 

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić uživaju u ljubavi

Iako su mnogi u početku sumnjali da su voditeljka Ana Mihajlovski  i glumac Vuk Kostić zaista u vezi, a posebno jer se par nije oglašavao ni da potvrdi ni da dematuje ove navode, među njima su se rodile emocije. Da priznaju svoju ljubav su odlučili onda kada se pojavila priča o njihovom raskidu. Iako ni jedno ni drugo nemaju običaj da detalje svog emotivnog života iznose u javnost, poželeli su da svima stave do znanja koliko se vole.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Nov 13, 2019 at 12:34pm PST

Najpre je Vuk pokazao kako Ana i on održavaju vezu dok je voditeljka bila na putu u Americi, podelivši skrinšot njihiovog video-poziva, kojim je pokazao široki osmeh svoje drage…

Ana Mihajlovski: Dok se frajeri sa po pet bivših žena, šepure ponosni, žene su polovnjače i raspuštenice

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić

A onda je i voditeljka objavljila Instagram Story kojim je demantovala tvrdnje novinara.

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić

— Ma, ko bi njega mogao da ostavi? Pa, on je najkul čovek na svetu! Eto, i to sam vam rešila, ‘аjmo sad da se zaustavimo, molim vas… Nova godina je uskoro, vreme ljubavi i sve to… P.S. Volim te — napisala je tada Ana.

Hellomagazin.rs Miša Obradović/Instagram
Tagovi: ana mihajlovski

Pročitajte još