Branimir Popović tajno oženio dve decenije mlađu lepoticu, očarala vas je ulogom u popularnoj domaćoj seriji (foto)

Branimir Popović tajno oženio dve decenije mlađu lepoticu, očarala vas je ulogom u popularnoj domaćoj seriji (foto)

Autor: | 28/09/2021

3

Žena Branimira Popovića uživa u ljubavi svog supruga

Osamdesetih godina prošlog veka, u vreme kada se premijerno emitovala “Dinastija”, žene su ludele za moćnim Blejkom Karingtonom, kojeg je glumio Džon Forsajt. U našoj verziji čuvene serije Blejk je Branko Kadić, a igra ga Branimir Popović.

Markantni glumac rođen je pre 54 godine u Podgorici, tadašnjem Titogradu. Glumu je diplommirao na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu, a u dosadašnjoj karijeri istakao se u brojnim ulogama na pozorišnim scenama Srbije i Crne Gore. Gledali smo ga i u filmovima “Stršljen”, “Normalni ljudi”, “Turneja”...

Pročitajte: Sanja Jovićević i Branimir Popović zajedno na reviji Žana-Pola Gotjea

Boško Karanović

 

Branimir je pre osam godina oženio koleginicu Sanju Jovićević, koja je od njega mlađa 21 godinu. Iako su se znali i ranije, ljubav se rodila na snimanju serije “Budva na pjenu od mora”, u kojoj je Sanja glumila ćerku Sava Bačića, kojeg je igrao Mima Karadžić.

Bračni par Popović, sudbonosno da izgovorio je u novogodišnjoj noći, na tajnom venčanju na Jahorini. Privatni život nastavili su da čuvaju daleko od medija, mada ih sugrađani u Podgorici često sreću u zajedničkim porodičnim šetnjama sa petogodišnjom ćerkom Sofijom.

Pročitajte: Sanja Jovićević, žena Branimira Popovića rodila je ćerku

Instagram

 

- Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću, zbog svog i njenog ličnog mira - izjavio je naš Blejk Karington, govoreći o supruzi, za koju će mnoge žene reći da je prava srećnica.

Komentari (3)

Loading
Andrijana 15:52 30.09.2021
Odgovori

Markantnijeg i zgodnijeg glumca, makar na ovom podneblju, nemamo. Čovek je muškarčina i glumčina. Ona je preslatka, neisfolirana, normalna. Ako njima ne smeta razlika u godinama, meni još manje.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti