Najlepša devojka Valjeva, Željko se odmah zaljubio: Ovako je izgledala Minina mama u mladosti (foto)

Najlepša devojka Valjeva, Željko se odmah zaljubio: Ovako je izgledala Minina mama u mladosti (foto)

21/09/2021

3

Majka Mine Joksimović bila je najlepša devojka Valjeva

Mina Joksimović podsetila nas je na činjenicu da je njena majka svojevremeno bila jedna od najlepših devojaka u Valjevu. Ćerka Željka Joksimovića retko objavljuje njene fotografije jer zna da ona ne želi da se eksponira u javnosti, ali ovog puta imala je ozbiljan povod, a to je Vesnin rođendan.

Ata Images

 
 

Izabrala je fotografiju iz devedesetih godina, a kao i obično, odmah su se čuli brojni komplimenti, kao i konstatacije da je Željko i pre nego što je stekao popularnost uspevao da osvoji najpoželjnije žene.

Pročitajte: Ćerka Željka Joksimovića ruši predrasude - Nisam ono što drugi misle

Instagram

 

Sa Vesnom je bio u braku na početku svoje karijere, a otac je postao kada je imao samo 23 godine. Ubrzo je bilo jasno da je devojčica od njega nasledila muzički talenat, a kada su se u medijima pojavile prve Vesnine fotografije, postignut je konsenzus – Mina liči na majku. Kako je odrastala, ta sličnost postajala je sve očiglednija, pa sada mnogi konstatuju da je „ista Vesna“.

Ata Images

 

 

Komentari (3)

Loading
Love 09:43 23.09.2021
Odgovori

Sta ista bila bi mozda da se nije izoperisavala i nadula skroz Boze ova zena je bila prelepa! PRELEPA! A umisljeno ubeuceno Jovance joj nije ni blizu.. nulica i u najboljem periodu mladosti ;)

hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti