Ovde živi Vesna Dedić: Stan na Voždovcu uredila je po svojoj meri, ljupka terasa je san svakog kreativca FOTO

Ovde živi Vesna Dedić: Stan na Voždovcu uredila je po svojoj meri, ljupka terasa je san svakog kreativca FOTO

Autor: | 20/05/2023

0

Dom Vesne Dedić odiše prijatnom atmosferom

Već nakon letimičnog pogleda na dom Vesne Dedić lako se može zaključiti zbog čega godinama unazad uživa u statusu najčitanije srpske spisateljice. Samim tim što živi kao sav normalan svet Vesna lako ulazi “pod kožu” svojih čitateljki, sa kojima deli svakodnevne brige, ali i radosti.

Instagram

 

Dugi niz godina živela je na Voždovcu, u ulici Vojvode Stepe, ali je pre par godina prodala stan i preselila se u novi. Sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama Vesna uživa u kućnom ambijentu.

Pročitajte: Bazen, džakuzi i najmoderniji dnevni boravak - Dom Seke Aleksić je raj na zemlji, pogledajte i sami (foto)

Instagram

 

“Pisanje romana zahteva mnogo sati bez sna i bezbroj zora koje se čekaju uz mnogo šoljica turske kafe”, otkrila je autorka brojnih romana deo svojih svakodnevnih rituala i priložila sliku na kojoj se vidi kutak rezervisan za ispijanje kafice.

Pročitajte: Prelomio - Prelepa kuća neće biti Jelenina, Duško ovoj ženi poklonio čist luksuz

Instagram

 
 

Udoban dvosed, okružen umetničkim slikama, knjigama i lampama, idealno je mesto za poverljive razgovore sa prijateljicama kad navrate u goste, dok je terasu ispunjenu zelenilom pretvorila u “radnu sobu” gde na svom lap topu kreira rečenice koje njene čitateljke znaju napamet.

Pročitajte: Da li je OVAKAV LUKSUZ uopšte REALAN? Zavirite u porodični dom sestara Rodić u Titelu, oči će vas boleti od SJAJA (FOTO)

Instagram

 
 

“Divno je što naše žene postavljaju na društvene mreže postove kako kuvaju, ribaju i bave se decom. Meni je uvek lepši trentak kada sve miriše na čisto, kada su svi u kući siti, svi ormani i mailovi složeni, a onda nastupi onaj deo kada mogu da budem žena, bez ali. Da li je u našoj kulturi ženstvenost mrlja na biografiji”, zapitala se Vesna u jednoj objavi.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs La Lanna

Slične Vesti