Sećanje na ljubav: Kristina Kovač iznenadila objavom o sestri Aleksandri (foto)

Sećanje na ljubav: Kristina Kovač iznenadila objavom o sestri Aleksandri (foto)

Autor: | 20/09/2021

0

Kristina i Aleksandra Kovač poznate kao najtalentovanije sestre

Kad i kako su se posvađale sestre Kovač, Kristina i Aleksandra, niko sa sigurnošću ne može da kaže, ali nije tajna da su godinama u lošim odnosima.

Kristina je u više navrata nagoveštavala da je nezadovoljna porodičnim odnosima, da bi se na kraju javno odrekla starije sestre, tvrdeći da ne gaji nikakva osećanja prema njenoj ćerki Tari.

Pročitajte: Aleksandra Kovač - Kristina i ja smo pokušale da muzikom vratimo ljudima osmeh na lice

‒ Ja sam najbližu sestru izgubila 1996. godine. Ona je mene izgubila danas. Žao mi je, milion puta sam se pokajala što sam je ikada povredila grubim rečima i stavovima na temu njenog odabira životnog partnera ‒ priznala je Kristina u septembru 2014. ‒ Znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela, što sam se ugojila, što ne čuvam ljubomorno ugled koji moja porodica ima. Otkako se rodilo, skoro pet godina, moje dete nije imalo tetku, pa je onda šest meseci imalo, a sada opet nema.

Pročitajte: Kristina Kovač tuguje za sestrom Aleksandrom

Kristina i Aleksandra Kovač u teškim vremenima vraćale su osmeh na lice

Aleksandrini pokušaji da „izgladi situaciju“ ostali su bez efekta.

‒ Nisam u kontaktu sa sestrom Kristinom. Mi ćemo ostati zapamćene kao dve mlade devojke koje su pokušale da u teškim vremenima ljudima vrate osmeh na lice ‒ izjavila je.

Najmlađa sestra Anja, kao i njihov otac, proslavljeni kompozitor Kornelije Kovač, diskretno su se držali po strani, iako su, kako se pričalo, prilično zamerili Kristini na ishitrenim rečima i gestovima.

Pročitajte: Kristina Kovač pružila ruku pomirenja sestri - Ona koja u meni tinja i živi, moja Maka, med i mleko

Kristina, koja se 2019. godine, sa suprugom i ćerkom odselila u Švedsku, i dalje je aktivna na društvenim mrežama. Ovih dana pratioce je iznenadila fotografijom iz mlađih dana na kojoj je sa sestrom. Poruka je bila kratka i jasna: „Remembering love“.

Objava, koja asocira da su Kristina i Aleksandra Kovač na korak do pomirenja, izazvala je brojne komentare: „Lepa slika i srećna, ali ukoliko se nisu pomirile, tužno“, „Najdivnije i najtalentovanije sestre“. Pojedini su se prisetili i simbolične poruke pesme iz vremena dok su zajedno nastupale kao duet „K2“: „Sestro, poslušaj me, ima mesta i za tebe“.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još