Kraj ljubavi: Raskinuli Milica Pavlović i Nikolas Saveljić

Kraj ljubavi: Raskinuli Milica Pavlović i Nikolas Saveljić

16/09/2021

0

Milica Pavlović i Nikolas Saveljić više nisu u ljubavi. Neposredno posle proslave Miličinog tridesetog rođendana, poznati par se rastao. 

- Milica i Nikolas nekoliko meseci unazad nisu funkiconisali najbolje. Milica je bila posvećena nastupima, on je sve vreme bio u Crnoj Gori, a i kad je ona dolazila kod njega samo su se svađali. Kap koja je prelila času bila je ta što se Nikolas nije pojavio na njenom rođendanu. On je Milici nekoliko dana ranije javio da ima obaveze i da neće moći da dođe u Beograd. Već tada je bilo jasno u kom pravcu ide njihov odnos. Milica je nedavno bila u Crnoj Gori, tada se videla sa Nikolasom, popričali su i ona mu je rekla da treba da se rastanu, jer smatra da njihova veza nije kao pre i da je najbolje da se raziđu kao prijatelji - kaže izvor za Star i dodaje:

Pročitajte: Milica Pavlović i Nikolas Saveljić - Njegov stric bio je velika zvezda, u trenu je izgubio život, a porodica Saveljić nikada se nije oporavila

Boško Karanović

 

- On u oktobru treba da se vrati u Ameriku, tako da je Milica i te kako bila sigurna kada je donela tu odluku. Nije bilo svađe, rastali su se u miru, ali je Milica sada povređena što se nije malo više potrudio oko nje. Očekivala je da je ozbiljniji i zreliji, ali se ipak pokazao kao klinac.

Izvor blizak pevači tvrdi da je mladom vaterpolisti smetalo što mu pevačica ne posvećuje dovoljno vremena.

- Koliko god Nikolas mislio da može da se nosi sa njenom karijerom to ipak nije bio slučaj. Sve češće je bio ljubomoran i zamerao joj što ne provode više vremena zajedno.

Milica Pavlović i Nikolas Saveljić, koji se ni do sada o svom odnosu nisu oglašavali nisu komentarisali ni navode o raskidu, a da li će do pomirenja doći, ostaje da vidimo.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram/Mirko Tabašević