Nikol Kidman o najvećoj boli: Spoznaja da ne mogu da rodim bio je moj životni gubitak

Nikol Kidman o najvećoj boli: Spoznaja da ne mogu da rodim bio je moj životni gubitak

Autor: | 07/09/2021

0

Nikol Kidman ‒ majka biološke dece uloga je o kojoj i dalje sanja

Glumica Nikol Kidman povremeno iznese detalje iz privatnog života, a ovog puta dotakla se teme o kojoj nerado govori. Za australijsko izdanje magazina „Marie Claire“ holivudska zvezda otvoreno je pričala o majčinstvu, gubitku bebe, kao i spoznaji da su joj šanse za potomstvo minimalne.

Dok je bila u braku sa Tomom Kruzom, susrela se sa problemom vanmaterične trudnoće, a zatim je doživela spontani pobačaj. Usled ozbiljnih komplikacija koje su usledile kao posledica nemilih događaja, Nikol se suočila sa saznanjem da će njena najveća životna želja teško biti ostvarena.

Pročitajte: Nikol Kidman imala spontani pobačaj baš kada je Tom njoj i ostatku sveta objavio da je ostavlja (video)

Hellomagazin

 

‒ To je bila bolna čežnja. Spoznaja istine da ne mogu da rodim bio mi je najveći životni gubitak. O pobačaju se ne govori dovoljno, a trebalo bi jer može da izazove velike probleme i u telu i u psihi. To je velika tuga za žene. S jedne strane je ogromna količina boli, a sa druge neobična količina radosti. Jer kada kasnije ipak dobijete dete ili ga usvojite, presrećni ste i možete samo da odahnete.

Iako je usvojila četvoro dece, sa Tomom Kruzom ćerku Izabelu i sina Konora, a sa drugim suprugom Kitom Urbanom ćerke Sandej Rouz i Fejt Margaret, želja za biološkom decom nikada je nije napustila.

‒ Želela sam da imam desetoro dece. Ali dobila sam priliku da budem majka drugoj, usvojenoj deci. Volim majčinstvo, volim decu jer donose mnogo radosti. Možete ih gledati kako rastu, a zatim ih usmeravati na njihovom putu. Ima li šta lepše od toga.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti