Nikol Kidman imala spontani pobačaj baš kada je Tom njoj i ostatku sveta objavio da je ostavlja (video)

Nikol Kidman imala spontani pobačaj baš kada je Tom njoj i ostatku sveta objavio da je ostavlja (video)

30/09/2018

0

Istog trenutka kada je rekla "da" dok se udavala za Toma Kruza, Nikol je želela da s njim ima bebe iako je bila u 20-im i na početku holivudske karijere.

Ipak, oni nikada nisu dobili biološku decu, a u intervjuu koji je letos dala za magazin "Tatler" Nikol je otkrila zašto.

Kidman je imala 22 godine i bila je nepoznata glumica iz Australije kada je upoznala američku zvezdu. Pri prvom rukovanju osetila je naelektrisanje. Te iste godine su se venčali i do 23. godine već je bila trudna.

- Od trenutka kad smo se venčali htela sam da imamo bebe. Ali smo rano izgubili jednu bebu i to je bilo jako traumatično - izjavila je.

 

Nikol je tada imala vanmateričnu trudnoću. Zajedno su odlučili da usvoje dvoje dece - Izabelu i Konora. Kidman je ponovo zatrudnela, ali je opet imala spontani pobačaj, baš u vreme kada je Tom njoj i ostatku sveta objavio da je ostavlja i da hoće razvod.

 

Nikada javno nisu govorili o razlozima raskida, ali se godinama spekulisalo da je sajentologija imala ključnu ulogu. Nikol nikad nije postala sajentolog zbog čega je okaraktersiana kao problematična.

 

Za sadašnjeg muža Kita Urbana se udala 2006. i dobili su dve ćerke.

- Velika doza bola i ogromna količina sreće se krije iza svega. Posle toliko bola i mučenja svih tih godina potpuni preokret i onaj osećaj "ahhh!" kad dobiješ dete - opisala je osećaj koji je imala pošto je napokon, postala biološka majka.

hellomagazin.rs/M G Guliver/Getty