Nikol Kidman i Kit Urban slave: Trinaest godina magije, muzike, romantike, divljih avantura i čiste ljubavi!

Nikol Kidman i Kit Urban slave: Trinaest godina magije, muzike, romantike, divljih avantura i čiste ljubavi!

Autor: | 26/06/2019

0

Kraj juna je važan period u životu australijske glumice Nikol Kidman, jer je tada izrekla sudbonosno 'da' svom današnjem suprugu, muzičaru Kitu Urbanu. Od prvog dana opisivala ga je kao ljubav svog života, a ni 13. godina kasnije ništa se nije promenilo.

Jedna od najpoznatijih glumica u Holivudu svog voljenog Kita je upoznala sasvim slučajno na jednom događanju, a godinu dana posle toga u junu 2006. odlučili su da se venčaju. Ceremonija je održana u Sidneju, a njoj su prisutvovali brojni gosti iz sveta Holivuda, kao i usvojena deca Nikol Kidman i Toma Kruza.

Ove važne godišnjice setio se i javno je obeležio romantični Kit koji je putem društvenih mreža voljenoj poručio: 'Trinaest godina magije, muzike, romantike, divljih avantura i čiste ljubavi. Srećna godišnjica ljubavi moja'.

Uz emotivnu poruku Urban je objavio i nikad viđenu fotografiju sa suprugom, na kojoj poziraju na plaži u romantičnom zagrljaju.

https://www.instagram.com/p/BzJJmMeJpA4/

- Bili smo samo dvoje usamljenih ljudi koji su se upoznali u trenutku u kojem su mogli o svemu da progovore i najzad se otvore. Bili smo pomalo preplašeni, ali i hrabri. Silno sam želela novog muškarca s kojim ću moći da delim svoj život, a još više sam želela decu. Bila sam otvorena za sve i spremna na promene - rekla je jednom prilikom Kidman o početku svoje veze s Urbanom, prenosi Tportal.

Da je Kit onaj pravi, Nikol Kidman znala je posle samo nekoliko meseci veze, kada je on za njen 38. rođendan povukao pravi potez: ‘Bio je moj rođendan, a on se u 5 ujutro pojavio s gardenijama u ruci u Njujorku. Tada sam pomislila: ‘Za tog ću se muškarca, nadam se, udati.’

Supružnici zaedno imaju dve ćerkice, desetogodišnju Sandej i dve godine mlađu Fejt.

https://www.instagram.com/p/BzJkR6Ip0ym/

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još