Iskoristili sunčani februarski dan: Dragana Kosjerina u šetnji sa prezgodnim verenikom

Iskoristili sunčani februarski dan: Dragana Kosjerina u šetnji sa prezgodnim verenikom

Autor: | 12/02/2024

0

Dragana Kosjerina uživala sa verenikom

Zajedno su već godinama, ali retko ih viđamo kako šetaju gradom držeći se za ruke. Dragana Kosjerina srećno je zaljubljena u stomatologa Bojana Perduva, imaju poduži verenički staž, ali nikako da stanu pred oltar.

John Phillips/Getty Images

 

Doduše, juče su stali pred "Pobednika" dok su uživali u toplom nedeljnom danu na Kalemegdanu. Jedna od najlepših srpskih voditeljki i njen zgodni izabranik na trenutak su zastali da bi napravili fotografiju, koja je na njenom Instagramu izazvala dosta pažnje.

Instagram dragana.kosjerina

 

U opis slike stavila je samo srce, a u komentarima su se nizali komplimenti. “Devojka san snova”, “Preslatki mladi ljudi”, našla se tu čak i jedna ponuda za brak od jednog obožavaoca iako je ona odavno zauzeta...

Pročitajte: Prošle godine Milan Marić, a ove... Mlad i lep glumac pridružiće se Dragani Kosjerini u vođenju „Pesme za Evroviziju”

Lepa Dragana i markantni Bojan verili su se 2019. godine u Atini. Vezuju ih brojna zajednička interesovanja. Između ostalog, vole da putuju po svetu i da obilaze egzotične destinacije. Jednom rečju, uživaju. Srećni su i zaljubljeni, a za svadbu – ima vremena.

Instagram dragana.kosjerina

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram dragana.kosjerina

Slične Vesti