Marina Ćosić donela važnu odluku: Jedni će me podržati, drugi osuditi

Marina Ćosić donela važnu odluku: Jedni će me podržati, drugi osuditi

Autor: | 26/02/2021

0

Marina Ćosić niže uspehe svakom ulogom, a pre mesec dana je ušla u najbitniju životnu ulogu, ulogu majke.Rodila je ćerku Sofiju izabraniku Nikoli Mirkoviću, a njihova ljubavna priča može poslužiti za film ili roman.

Naime, Marina se za supruga verila i udala istog dana, a to je sve bila njegova ideja. Kako je sama u više navrata pričala, on je osluškivao njene želje i napravio bajku samo za njih dvoje i najuži krug ljudi. 

Pročitajte: Oduševiće vas fotografije - Marina Ćosić napustila porodilište

Ata Images

 

 

Da uživa u roditeljstvu, mlada glumica pokazuje gotovo svakodnevno deleći sve zanimljivosti sa svojim pratiocima, a danas im se obratila veoma važnim povodom. Marina je donela važnu odluku, koja se tiče njene karijere. Odmah je istakla da će je neko podržati, neko ne - ali ona i njena okolina veruju da je sve to ostvarivo.

- Živa sam. Nisam samo telefon koji snima sve okolo, a sebe ne, nego dolazim k sebi. Jako se radujem narednom periodu koji će biti i izazovan, ali lep. Pored nove uloge koju sam dobila, treba da budem i mama kad god njoj zatreba, pa pravim plan, uvodim rutinu kako bismo mogli da funkcionisemo svi. U narednom periodu će biti mnogo lepih saradnji, uloga, projekata i jako sam zahvalna što ću tako brzo moći da se vratim na svoj posao. Plan je da ona ne oseti, i neće. Imam podršku mojih najbližih, pre svega muža, ali i svih saradnika - objasnila je Ćosićeva.

 

 

- Verujem da će to mnogima biti čudno, drugi će možda da podrže, neki da osude. I to je na kraju krajeva manje bitno, jer svako ima svoj stav. Moj stav je da u životu sve može ako su organizacija, želja, volja, sistem podrške i cilj jasni. A jasni su da jasniji ne mogu biti: završiti posao najbolje moguće, uz zadovoljavanje njenih potreba na najbolji i najposvećeniji način tako da ona ne oseti. Poželite mi sreću! - napisala je lepa glumica na "Instagramu". 

Marina Ćosić, podsetimo, se suočila sa neprijatnom situacijom na poslovnom planu kada je zatrudnela. Kada se pročulo da je u drugm stanju, dobila je otkaz. 

Pročitajte:  Priča Marine Ćosić kao iz bajke (foto)

 

 

- Nisam samostalno ništa otkazala, ali je poražavajuće što su pojedini projekti mene otkazali čim su saznali da sam u drugom stanju, bez prethodnog sastanka na kojem bi utvrdili da li je lako sakriti ili ne, ili da li se vidi da sam trudna uopšte. Masa ljudi i dalje ne primećuje da sam u drugom stanju - izjavila je tada Marina za portal Nova.rs. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još