Niko srećniji od Dragana Bjelogrlića: Slavni glumac ne skida osmeh sa lica

Niko srećniji od Dragana Bjelogrlića: Slavni glumac ne skida osmeh sa lica

Autor: | 30/08/2021

6

Sin Dragana Bjelogrlića, mladi Aleksej od danas je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Prema saopštenjima direkcije ove ustanove, JDP je u poslednje dve godine značajno podmladilo ansambl, kome su pristupili Milica Gojković, Joakim Tasić, Miodrag Dragičević, Sanja Marković, Jovana Belović, a sa današnjim danom i Aleksej Bjelogrlić.

Već krajem septembra mladog glumca očekuje premijera predstave "Široka zemlja" Artura Šniclera u režiji Marka Manojlovića, dok je za oktobar mesec na istoj sceni zakazana premijera predstave "Zagreb – Beograd via Sarajevo" prema tekstu Jelice Zupanc, u režiji i adaptaciji Gorčina Stojanovića. U pomenutoj predstavi sin Dragana Bjelogrlića naći će se u ulozi slavnog Ive Andrića.

Pročitajte: Sin Dragana Bjelogrlića i zvanično očevim stopama, da li će biti bolji od njega?

Jugoslovensko dramsko pozorište

 

Podsećanja radi, Aleksej Bjelogrlić do sada se pojavio u velikim serijskim ostvarenjima poput  "Žigosani u reketu", "Senke nad Balkanom" i "Južni vetar". 

Ipak da nije sve tako slučajno govori i činjenica da je Bjela Alekseju pružio šansu da ase oproba pred kamerama u svoja dva filma - u prvom i drugom delu "Montevidea". Prvi put mladi glumac pojavio se na malim ekranima 2010. u ulozi malog Tirketa, dok se u drugom nastavku pojavljuje već kao desetogodišnji fudbaler, prenosi Kurir.

Jugoslovensko dramsko pozorište

 

Komentari (6)

Loading
Anja 20:52 30.08.2021
Odgovori

Da mu otac nije ovo sto jeste, ne verujem da bi Aleksej bio clan ansambla JDP.

Tijana 22:13 30.08.2021
Odgovori

Cestitke Alekseju, talentovan je na tatu, zavrsio glumu, vec se oprobao kao glumac, zasto da ne! Sve najbolje!

Roki 06:49 31.08.2021
Odgovori

Logicno da dete takvog glumackog velikana bude to sto i otac. Sta lupetas. Odglumio je Tirketa, bolje od Stimca kad je pocinjao u Salas u malom ritu.

Dragan 08:51 31.08.2021
Odgovori

Ova odluka govori o etoziji u svim sferama drustva a ova odluka to pokazuje vezano za ovo *******. Sramota sto novac radite.

Bjanka 15:46 31.08.2021
Odgovori

Divan mladić . Od koga je nije ni čudo. Majka mu je " boginja ljepote", a o ocu sve u naj,naj smislu.🤗😚🤗💙 Mnogo sreće i uspjeha od❤ želim.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti