Uroš Jovčić: Svi me pitaju jesam li kupio prsten za Dženi!

Uroš Jovčić: Svi me pitaju jesam li kupio prsten za Dženi!

Autor: | 20/11/2020

0

Sudbinski susret Uroša Jovčića i Dženi Martin odigrao se pre oko šest godina. Sve je počelo kao prijateljstvo, pa romansa na daljinu, koja nije imala mnogo šanse da uspe. A onda je Dženi spakovala kofere i došla u Beograd, koji kako kaže, danas smatra svojim gradom.

– Beograd je, pored Barselone i Madrida, moj grad. Jednom sam čak izjavila da ako se, nedajbože, desi da Uroš i ja raskinemo, ostajem da živim ovde. Tu je moj dom. Našla sam posao koji volim, prijatelje, kolege, omiljeno mesto za ispijanje kafe, ovde se osećam dobro. A i kad sam se toliko trudila da naučim jezik, glupo bi bilo da idem odavde. - otkriva Dženi Martin za magazin "Gloria".

Pročitajte: Uroš Jovčić i Dženifer Martin: Mi smo primer da je i nemoguće moguće i da ljubav pobeđuje sve prepreke

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jenni Martín ✨ (@jenniimartin)

Uroš Jovčić i Dženi Martin zajedno žive već tri godine, a kako kažu, u njihovoj ljubavi ništa nije isplanirano.

– Ja sam sebi isti onaj Uroš od pre deset godina, drugi bi verovatno bolje mogli da kažu koliko sam drugačiji. Dženi je mlađa, pa verujem da se menjala više, sazrevala, ali generalno, za sve ovo vreme mnogo smo uticali jedno na drugo, i to na svim poljima. Sve to dolazilo nam je prirodno, ništa nismo forsirali, hteli da bude ovako ili onako, samo smo se voleli. Zasad nam super ide, gruvamo, što se kaže, i na poslovnom i na privatnom planu – otkriva mladi glumac.

Što se poslovnih planova tiče, Dženi briljira kao voditeljka jutarnjeg programa na "RED TV-u", a nije zanemarila ni svoj "Youtube" kanal. Sa druge strane, Uroš radi na nekoliko novih uloga u serijama "Vreme zla", "Klan", kao i u filmu "Nebesa". Ipak, ono što sve najviše zanima definitivno je kada će jedno drugom reći "Da!".

– Svi nas pitaju da li se uzimamo, da li stajemo na ludi kamen, kad ćemo, da li ćemo, jesam li kupio prsten. Nemam odgovor na ta pitanja, ali priznajem da nikad nismo planirali svadbu. Jednom je neko nešto napisao o tome, ja sam nešto u šali prokomentarisao i ljudi su me zvali da mi čestitaju. Strašno sam sujeveran i ne bih da izbaksuziram nešto. Zasad nam je lepo ovako i iskreno mislim da niko ne treba da zna koliko se Dženi i ja volimo, da li šaljemo srca jedno drugom u porukama i držimo li se za ruke. Važno je da nas dvoje znamo koliko nam je lepo.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Luka Šarac, Instagram