Premijera filma "Nečista krv": Katarina Radivojević sva u belom, svi pogledom tražili Bjelogrlića (foto)

Premijera filma "Nečista krv": Katarina Radivojević sva u belom, svi pogledom tražili Bjelogrlića (foto)

Autor: | 24/08/2021

2

Premijera filma "Nečista krv – Greh predaka" reditelja Milutina Petrovića večeras je konačno održana u Beogradu. Zvezda večeri bila je glumica Katarina Radivojević, koja se na crvenom tepihu pojavila obučena u provokativno belo odelo. Prosutni su očekivali da će na permijeru filma doći zajedno sa kolegom Draganom Bjelogrlićem, ali se to nije dogodilo. Mada je publika žarko želela da ga vidi, Bjelogrlić se crvenom tepihu večerašnje premijere nije pojavio, iako je danas napustio pritvor posle incidenta koji se dogodio u Nišu.  

Pročitajte: Dragan Bjelogrlić pušten iz pritvora - Žao mi je što sam naseo na provokaciju

ATA images

 

Katarina se osvrnula na napad Dragana Bjelogrlića na Gagu Antonijevića i kratko poručila:

- Svako nasilje osuđujem!

ATA images

 

Pored Katararine, na premijeri filma "Nečista krv", došli su i Anđela Jovanović u pratnji dečka Mihaila Dudaša, zatim, Gagi Jovanović i Branka Pujić, Vaja Dujović, Nikola Vujović i mnogi drugi.

ATA images

 

ATA images

 

ATA images

 

ATA images

 

ATA images

 

ATA images

 

ATA images

 

ATA images

 

ATA images

 

ATA images

 

Međutim, taman kada su svi pomislili da se Bjela zaista neće pojaviti na premijeri filma "Nečista krv", desilo se čudo. Publika je oduševljeno aplaudirala glumcima, koji su se na sceni poklonili po završetku projekcije, a onda je voditeljka zatražila trenutak pažnje i najavila glavnog glumca.

- Glavni glumac koji večeras ipak može da vam se pokloni, Dragan Bjelogrlić - rekla je ona, na šta se Bjela pojavio na sceni. Gromoglasan aplauz trajao je dugo, a glumac nije krio da mu je drago što je ove noći bio sa svojim kolegama. 

Ata Images

 

 

Komentari (2)

Loading
Ivan 07:09 25.08.2021
Odgovori

Neverovatno koliko ljudi danas podrzava nasilje a ujedno se i zgrazava istog...zato nam je i ovako dobro.

Mirjana 12:52 25.08.2021
Odgovori

Sreća da postoji snimak na kome se sve vidi. Nije te provocirao, nego te le ložio tip sa kojim si sedeo. Izuzetno cenim to što si uradio za našu kulturu, ali ovo ti je bilo nekulturno. Ne peri se Bjelo, nego priznaj grešku i ne optužuj čoveka da je provocirao, kad nije!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti