Dragan Bjelogrlić pušten iz pritvora: Žao mi je što sam naseo na provokaciju

Dragan Bjelogrlić pušten iz pritvora: Žao mi je što sam naseo na provokaciju

Autor: | 24/08/2021

0

Dragan Bjelogrlić pušten iz pritvora

Samo nekoliko časova pošto se poklonio niškoj publici po završetku filma „Nečista krv – greh predaka“ Dragan Bjelogrlić odigrao je glavnu ulogu u incidentu koji se dogodio u foajeu čuvenog hotela „Ambasador“ u centru grada.

Oko četiri ujutru Bjela je prišao stolu za kojim je sedeo Predrag ‒ Gaga Antonijević i poznatom reditelju udario šamar. Kako su zabeležile kamere, nije se zaustavio samo na tome. Nastavio je da ga udara sve dok se nisu umešale kolege i razdvojile ih. Zbog fizičkog nasrtaja Bjelogrlić je pozvan u policiju, gde mu je, posle saslušanja, određen pritvor od 48 sati.

Pročitajte: Prvi put posle incidenta sa Bjelogrlićem - Reditelj Gaga Antonijević sav u modricama i podlivima uživo u emisiji

Luka Šarac

 

‒ Bjelogrlić mi je prišao s leđa. Nisam ga ni video dok nije počeo da me udara. Sedeo je sa Katarinom Radivojević. Bio je pijan. Dobro sam ugruvan. Bio sam mu bokserska vreća. Postoje snimci kamera. Nemam šta da krijem ‒ izjavio je Antonijević za „Kurir“.

Iako je Draganu Bjelogrliću prvobitno određen pritvor od 48 sati, posle saslušanja i rešenjem Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, mera zadržavanja je ukinuta, a Bjela je pušten da se u daljem postupku brani sa slobode, prenosi „Blic“.

Dragan Bjelogrlić pušten iz pritvora i odmah po izlasku dao izjavu

Po izlasku iz pritvora poznati glumac obratio se rečima:  

‒ Uvek sam se pitao zašto volim ovaj grad i shvatio sam da je i u najtežim trenucima ovaj grad uz mene. Ja im zahvaljujem što su bili profesionalni, zahvaljujem Tužilaštvu što nije podleglo pritiscima, što je profesionalno i ljudski uradilo ovaj posao i što mi je dalo mogućnost da objasnim šta se zaista desilo. To što se zaista desilo nije ništa od onoga što su pisali režimski tabloidi. Žao mi je što sam naseo na grozne provokacije gospodina Antonijevića koje traju više od godinu i po dana. Žao mi je što se gospodin Antonijević pojavio, ne znam zašto, baš u trenutku kada sam imao dve veličanstvene premijere, žao mi je što nisam izdržao da dostojanstveno ignorišem te njegove grozne provokacije, što sam dozvolio da ovo baci senku na ova dva bitna događaja u Nišu. Žao mi je i što sam to uradio.

Pročitajte: Uznemirujući snimak - Dragan Bjelogrlić posle saslušanja prebačen u pritvor, javnosti poručio jedno (video)

Luka Šarac

 

Goran Draganić, ugledni advokat i Bjelogrlićev branilac, izneo je važan podatak za širu javnost. Veštačenjem je, naime, utvrđeno da u krvi Dragana Bjelogrlića nisu pronađene nikakve psihoaktivne supstance, kao ni nedozvoljena količina alkohola.

‒ Na snimku se videlo da nije postajao nikakav mučki napad s leđa. Apsolutno sve je utvrđeno sa današnjim informacijama i današnjom odlukom Osnovnog javnog tužilaštva – izjavio je Draganić. Bjelogrlić se nadovezao:

‒ Ja se uopšte nisam uputio ka njemu, to zna hotel „Ambasador“, ja sam krenuo u WC, na njegovo dobacivanje sam reagovao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još