Mirjana Karanović nikada se nije udavala, ali on je zaveo, a onda i zarobio njeno srce (foto)

Mirjana Karanović nikada se nije udavala, ali on je zaveo, a onda i zarobio njeno srce (foto)

23/08/2021

0

Na „adresu“ Mirjane Karanović sve češće stižu komplimenti da „stari kao vino“, a mnogi bi rekli da u 64. godini izgleda bolje nego ikad. Priznata glumica u proteklom periodu izgubila je višak kilograma, a s obzirom na to da redovno ide u teretanu može se pohvaliti vitkim i zategnutim telom. O tome najbolje svedoče fotografije na njenom „Instagramu“ koje često objavljuje sa peskovitih plaža Ade Bojane.

Pročitajte: Mirjana Karanović iznenađena - Nisam ni pomišljala da Mira Marković i ja imamo ovo zajedničko

Mirjana Karanović uvek je rado izlazila u susret novinarima, spremno odgovarala na sva pitanja, a ona su, ruku na srce, uglavnom bila fokusirana na njenu izuzetnu karijeru, pa i na politički angažman.

Dobitnica najznačajnijih filmskih i pozorišnih nagrada nikada se nije udavala, a nije ni previše detaljisala o svom emotivnom životu. Ipak, svojevremeno je do javnosti dospela informacija da je u ljubavnoj vezi sa kolegom iz Bosne.

Dečko Mirjane Karanović - On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala 

U pitanju je, kako tabloidi vole da napomenu, dvadest godina mlađi Ermin Bravo. Upoznali su se u Sarajevu, dok su radili na predstavi „Noževi u kokošima“, u kojoj su glumili strastvene ljubavnike. Priroda predstave i način na koji su je oni igrali, tvrde upućeni, neminovno su doprineli pojavi varnica.

‒ Za glumicu je neophodno da ima partnera na koga može da se osloni i da bude potpuno sigurna da će je podržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo pa nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala ‒ rekla je tada Mirjana Karanović u intervjuu za „Gloriju“.

Pročitajte: Majka Mirjane Karanović postala hit na Instagramu - Želim da se udaš (video)

Ipak, ljubav je planula nešto kasnije, kada su se ponovo zajedno našli na sceni, u komadu „Helverova noć“, koja je premijerno izvedena 2004. godine, sa kojom su kasnije gostovali širom sveta.

Romansa nije opstala, ali su Mira i Ermin ostali odlični prijatelji. Nastavili su da sarađuju. Njihova zajednička predstava uskoro će proslaviti punoletstvo, a o tajni njene dugovečnosti uvažena umetnica kaže:

‒ I Ermin i ja, bez obzira na to što starimo, i dalje igramo te likove jer oni nisu ograničeni godinama. Ima nekih predstava koje više ne mogu da igram jer su predodređene za mlađe glumice. Ovde je drugačije.

S druge strane, Ermin Bravo, koga u domovini zovu „dragulj BiH glumišta“ ističe:

‒ Volimo da radimo zajedno i tražimo način da se to ponovo desi. Nadam se da će toga biti još puno i da nikad nećemo prestati da radimo zajedno. To je partnerstvo za koje se nadam da je doživotno.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Slične Vesti