Mirjana Karanović iznenađena: Nisam ni pomišljala da Mira Marković i ja imamo ovo zajedničko

Mirjana Karanović iznenađena: Nisam ni pomišljala da Mira Marković i ja imamo ovo zajedničko

Autor: | 30/03/2021

0

Serija Porodica opravdala je očekivanja publike i za male ekrane prikovala milione gledalaca, a Mirjana Karanović kao Mira Marković i Boris Isaković kao Slobodan Milošević još jednom su pokazali svu raskoš svog talenta. Kako je otkrila, poznata glumica se u kreiranju lika oslanjala na reči njene omiljene Meril Strip, koja je jednom prilikom, na pitanje kako igra osobu sa kojom se privatno ne bi družila, odgovorila da se trudi da sa njom pronađe bar dve zajedničke osobine, i onda sve ide mnogo lakše.

Pročitajte: Mirjana Karanović i Boris Isaković, zvezde serije Porodica - U ovoj priči nema pobednika, izgubili smo svi

Promo

 

Sledeći taj primer, Mira Karanović je, oživljavajući prvi put u bogatoj glumačkoj karijeri osobu koja je zaista postojala, zakoračila u unutrašnji svet svoje imenjakinje trudeći se da razume njene reči i postupke. Ipak, pre toga, shvatila je da sličnost postoji i u fizičkom smislu.

Pročitajte: Mirjana Karanović - Kako sam sredila život i figuru

Promo

 

‒ Lik Mire Marković dijametralno je suprotan meni, daleko je od toga ko sam ja. Prvo sam se “uhvatila” za njen glas, koji je bio vrlo karakterističan. Kada sam stavila crnu periku, odjednom su svi oko mene zaključili da jako ličim na nju. U seriji skoro da uopšte nemam šminku. Naravno, kako se dramska situacija razvija, glavni likovi ne spavaju i emotivno je teško da se izdrži, šminkeri su mi dodavali pomalo umora na lice. Do ovog snimanja nisam ni pomišljala da nas dve nosimo isti tip lica, šumadijski, kako bih ga nazvala. (smeh) – duhovito zaključuje Mira Karanović.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović hellomagazin

Slične Vesti