Mirjani Karanović preti zatvor: Glumica se obratila javnosti i pokazala muškarca koji je grli u najtežim trenucima FOTO

Mirjani Karanović preti zatvor: Glumica se obratila javnosti i pokazala muškarca koji je grli u najtežim trenucima FOTO

Autor: | 07/07/2023

0

Mirjana Karanović ponovo se našla u centru pažnje zbog incidenta koji se dogodio prošlog oktobra. Navodno, posle verbalne rasprave gurnula je 82-godišnju komšinicu, koja je tom prilikom zadobila teže povrede. Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv glumice, a do medija je juče dospela informacija da je već optužena i da joj preti zatvorska kazna u trajanju od osam meseci.

Instagram

 
 

Javnost je podeljena. Jedni osuđuju legendarnu umetnicu, drugi su na njenoj strani. Mira se oglasila i navela da o tome nije obaveštena, ali je na Instagramu ostavila moćnu poruku:

Pročitajte: Ovo je majka Mirjane Karanović zbog koje se glumica sukobila sa komšinicom FOTO

„Ne možeš da pobegneš od sveta, ne možeš da se sakriješ. Ali možeš da nađeš snagu i smisao. Priliku da preživiš nepravdu.“

Instagram

 

U Insta storiju objavila je i fotografiju sa misterioznim muškarcem, „potpisanu“ sa dva srca. U pitanju je, pretpostavljamo, neko mlađi, a ovakvi emotikoni uglavnom označavaju – ljubav.

Pročitajte: Mirjana Karanović nikada se nije udavala, ali on je zaveo, a onda i zarobio njeno srce FOTO

Ko je to slavnoj glumici pružio rame za plakanje u ovim teškim trenucima? Možda Ermin Bravo, njen kolega iz Sarajeva, sa kojim su je pre nekoliko godina povezivali?

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti